Poliția de Frontieră

Cel mai șmecher moldovean: A vrut să-i ducă de nas pe polițiștii de frontieră

237
(reînnoit 10:47 12.04.2018)
Un moldovean a vrut să treacă frontiera de stat cu permisul de conducere fals

CHIȘINĂU, 11 apr — Sputnik. Un moldovean a vrut să treacă frontiera de stat cu permisul de conducere fals. Bărbatul și-a falsificat documentul pentru a putea conduce mai multe tipuri de autovehicule. Pentru acest serviciu a plătit 350 de euro. Fapta individului a fost deconspirată de către polițiștii de frontieră din punctul de trecere Giurgiulești — Galați.

Individul, în vârstă de 38 de ani, intenționa să treacă frontiera de stat mai multe mașini înmatriculate în țara noastră. Pentru a se legitima, bărbatul a oferit oamenilor legii actele de călătorie și cele pentru mijlocul de transport, emise de autoritățile competente moldovenești.

Din primele examinări vizuale, oamenii legii au priceput că permisul nu este valabil. Fapt confirmat și cu ajutorul tehnicii speciale din dotare. Moldoveanul a comunicat polițiștilor de frontieră că și-a procurat documentul cu 350 euro, din motiv că nu deținea categoria necesară pentru ansamblu de vehicule condus. 

Șoferul nu și-a mai putut continua călătoria, iar la volanul vehiculului a urcat un alt conducător auto cu permisul valabil și categoria necesară pentru a continua deplasarea spre România.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă amendă de până la 32.500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de până la 200 de ore sau închisoare de până la doi ani.

 

 

237
Tagurile:
Poliției de frontieră, România, permis de conducere, Moldova, Galați, Giurgiulești
Tematic
Bucurie fără margini în familia unor polițiști de frontieră: Vezi ce s-a întâmplat
Focuri de armă la Leușeni: Un polițist de frontieră a fost rănit
Operațiune specială: Un cetățean român, reținut de polițiștii de frontieră


Загрузка...