troleibuz

Iată cum se circulă în troleibuzele din Capitală. De râs sau de plâns?

2721
(reînnoit 08:42 29.03.2018)
Oamenii care au circulat în această seară cu troleibuzul 21 s-au îmbulzit și s-au călcat în picioare

CHIȘINĂU, 28 mart — Sputnik. Îmbulzeală și nemulțumiri în troleibuzul de pe linia 21 din Capitală. Oamenii care au urcat în această seară în acest mijloc de transport se plâng că sunt nevoiți să aștepte și câte 25 de minute transportul public, iar atunci când vine — este neîncăpător. Reporterul Sputnik Moldova a surprins câteva imagini video și le-a publicat pe o rețea de socializare. Din imagini se vede cum ușa troleibuzului se închidea cu greu, fapt ce pune în pericol viața oamenilor. 

"Efectiv nu se închideau ușile. Oamenii nu aveau cum să urce. Stațiile pline cu oameni. Nu e normal ca în orele de vârf să circule un troleibuz în 25 de minute.", a declarat un pasager pentru Sputnik Moldova

"Am așteptat 20 de minute și nu a venit niciun troleibuz. M-am înghesuit în acesta, că trebuie să ajung cumva acasă. Așa se întâmpla seară de seară. Troleibuzele de pe ruta 21 și 23 merg foarte rar", a declarat o femeie pentru Sputnik Moldova.

Șeful Interimar al Regia Transport Electric Chișinău, Dorin Ciornîi, a declarat pentru Sputnik Moldova că troleibuzul de pe linia 21 circulă în această seară cu întârziere din cauza ambuteiajelor formate pe strada Mihai Viteazul. Conform graficului, în timpul zilei troleibuzele circulă la fiecare 10 minute, iar în orele de vârf — la fiecare șapte minute.

 

2721
Tagurile:
de plâns, sau, îmbulzeală, troileibuz, chisinau, De râs, centru, chișinău
Tematic
Se întâmplă în Chișinău: Șoferii de troleibuz sunt bătuți în trafic
(VIDEO) A fost îmbrățișat pătimaș de o doamnă: Ce a pățit un tânăr în troleibuz
O nouă cursă de troleibuz pe linia 11 din Capitală


Загрузка...