Spital

Termenul de achitare a primei de asigurare obligatorie, prelungit: Vezi până la ce dată

111
(reînnoit 14:58 28.03.2018)
Compania Națională de Asigurări în Medicină a prelungit termenul de achitare a primei de asigurare obligatorie de asistență medicală.

CHIȘINĂU, 28 mart — Sputnik. CNAM a extins până la data de 2 aprilie termenul în care moldovenii pot achiziționa, cu reduceri, polița de asigurare obligatorie de asistență medicală.

Potrivit unui comunicat al instituției, anual, perioada de achitare a primei de asigurare în sumă fixă expiră pe 31 martie, dar deoarece în 2018 această dată cade sâmbătă, zi de odihnă, ultima zi de achitare a fost transferată pentru luni, 2 aprilie.

Amintim că, până la această dată, persoanele care se asigură în mod individual beneficiază de reduceri în mărime de 50% și 75% din valoarea primei.

În Moldova dacă nu ai poliță medicală poți face și pușcărie>>>

După 2 aprilie, persoanele care nu s-au asigurat în termenul stabilit de lege vor achita primele în mărime integrală, inclusiv amenda și penalitatea, iar statutul de asigurat va fi activat după șapte zile din momentul achitării.

111
Tagurile:
fixa, suma, polita, prima de asigurare medicala obligatorie, asigurare, prelungire, achitare, reducere, CNAM, Chisinau, Republica Moldova
Tematic
Un nou serviciu medical modern, acoperit de poliță de asigurări medicale în 2018


Загрузка...