Poliție

Hoți de mașini recidiviști din sectorul Botanica. Imagini video făcute de Poliție

213
(reînnoit 17:37 27.03.2018)
Doi recidiviști care furau mașini în sectorul Botanica a Capitalei și alte bunuri au fost reținuți de polițiști. Iată cine sunt indivizii.

CHIȘINĂU, 28 mart — Sputnik. Ofițerii de investigații din sectorul Botanica din cadrul Direcției de Poliței a municipiului Chişinău au reţinut doi suspecţi care sunt bănuiţi de furtul unui automobil de model "Nissan Primera". Ambii au vârste de 31 de ani și sunt locuitori ai Capitalei.

Proprietarul automobilului, în vârstă de 68 de ani, a anunțat poliția că i-a fost furat mijlocul de transport, după ce a constatat lipsa acestuia din garajul amplasat pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al Capitalei.

În cadrul investigaţiilor și acţiunilor de urmărire penală, forțele de ordine au stabilit că suspecţii, anterior judecaţi pentru fapte similare, au pătruns în garaj prin acces liber, după care au pornit motorul de la firele electrice de sub volan. Polițiștii au găsit Nissanul furat în sectorul Centru al Capitalei.

Oamenii legii au mai stabilit că cei doi au mai pătruns într-un garaj din strada Dacia, Chișinău, prin deteriorarea lacătului. De acolo ei au furat sisteme de încălzire autonomă în valoare totală de aproape 265 000 de lei. Bunurile au fost ridicate şi urmează a fi returnate proprietarului.

În cadrul audierilor, indivizii și-au recunoscut vinovăția. În prezent ei sunt cercetați în stare de arest. Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru furt în proporţii mari, care prevede o pedeapsă cu închisoare de la 5 până la 10 ani.

 

213
Tagurile:
sectorul, recidivisti, masini, hoti, imagini, video, Botanica, politie, Chișinău
Tematic
Alertă: Premierul Filip vrea mai multe echipaje de poliție pe drumuri. Iată ce se întâmplă
Agresori, căutați de Poliție. Au fost surprinși de camerele de supraveghere
Făcea asta cu fetele. O tânără, în vizorul poliției


Загрузка...