CNA

CNA, în căutare de cadre. Zumbreanu are nevoie de ajutor

190
(reînnoit 10:21 28.03.2018)
Centrul Național Anticorupție anunță concurs pentru selectarea candidaților la funcțiile de director adjunct.

CHIȘINĂU, 27 mart — Sputnik. Doritorii de a ocupa fotoliu de director adjunct al CNA pot depune dosarele de participare la concurs începând cu ziua de azi.

CNA
© Sputnik / Мирослав Ротарь

Potrivit Legii CNA „în exercitarea atribuțiilor sale, directorul este asistat de doi adjuncți, numiți în funcție de Parlament, la propunerea directorului, pe perioada mandatului directorului.

Selectarea candidaților la funcția de director adjunct se face în bază de concurs, organizat de către director, în procesul de evaluare fiind atrași reprezentanți ai societății civile sau ai mediului academic".

Pentru a fi selectat, candidatul trebuie să întrunească criteriile prevăzute în Legea cu privire la Centrul Național Anticorupție: să dețină cetățenia Republicii Moldova și domiciliu pe teritoriul ei; să aibă capacitate deplină de exercițiu; studii superioare juridice; o vechime în muncă în domeniul juridic de cel puțin zece ani; să se bucure de o reputație ireproșabilă; să nu fie, în ultimii 2 ani, membru al vreunui partid politic; să nu fie angajat în cadrul organelor permanente ale vreunui partid politic; să nu aibă antecedente penale și să cunoască limba de stat.

De asemenea, candidații pentru funcția de director-adjunct trebuie să fie apți, din punct de vedere medical, pentru exercitarea atribuțiilor.

Ce se întâmplă la Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale. Zumbreanu oferă detalii>>>

Dosarele pot fi depuse până la data de 11 aprilie, ora 17:00, la sediul CNA, subdiviziunea de resurse umane (bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 198).

190
Tagurile:
candidati, depunere, fotoliu, adjunct, dosare, director, concurs, CNA, Bogdan Zumbreanu, Chisinau, Republica Moldova
Tematic
A luat mită de la un bolnav incurabil. CNA oferă detalii în cazul medicului oncolog
Reprezentanții SIS, CNA, MAI și ai Procuraturii, audiați cu ușile închise în Parlament


Загрузка...