Lufthansa introduce o nouă rută, din Chișinău spre Frankfurt

Din Chișinău spre Frankfurt, în fiecare zi

110
(reînnoit 10:50 28.03.2018)
Compania aeriană germană Lufthansa a lansat zboruri zilnice directe din Chișinău spre Frankfurt.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik. Operatorul german ”Lufthansa” oferă, din această săptămână, o conexiune zilnică de la Chișinău la Frankfurt. Anterior Lufthansa oferea conexiuni între Chișinău și München. 

Pasagerii din Moldova vor avea acum șansa să zboare direct către cel mai mare Hub Lufthansa, ceea ce le va permite conexiunea cu circa 300 de destinații în mai mult de 100 de țări. Prețul biletelor dus-întors începe de la 155 euro și se pot achiziționa pe LH.com. 

Directorul general al Lufthansa Group Romania și Moldova, Antonio Tassone, a declarat că pasagerii care călătoresc din Chișinău vor putea acum să ia zboruri cu conexiune din cel mai mare Hub Lufthansa în Frankfurt cu un Airbus 319. Acest lucru le va permite să călătorească mai frecvent și către alte destinații în toată lumea, precum New York, Paris, Berlin, Barcelona, Bangkok, Nice, Shanghai, Toronto, Washington și Stockholm. 

”În prezent, FlyNet planifică și urmează să se lanseze pe toată linia familiei de avioane A320, lucru care le va permite pasagerilor conexiune continuă la internet la bordul aeronavei”, a declarat Antonio Tassone.

110
Tagurile:
Lufthansa, aeroport, avion, zbor, Germania, Moldova
Tematic
Moldovenii răniți în timpul zborului vor primi despăgubiri de 10 mii de dolari
Din 6 mai, zboruri directe Chișinău – Tel-Aviv de la operatorul aerian de stat


Загрузка...