Horoscop

Fiți cu ochii în patru: horoscopul pentru luna aprilie 2018

1566
(reînnoit 14:11 25.03.2018)
Prognoza astrologică pentru luna aprilie de la cititorul în stele Stellium Aspectus.

CHIȘINĂU, 25 mart — Sputnik. Astrologul Stellium Aspectus a făcut horoscopul pentru luna aprilie. Potrivit prognozelor astrale, până la 15 aprilie, se va face simțită în continuare influența Mercurului retrograd care a început în luna martie.

Iată cum trebuie să ne comportăm de la 1 până la 15 aprilie.

1. Nu întreprindem nimic nou, nu procurăm mărfuri scumpe.

2. Atenție la completarea diferitelor documente: se pot strecura greșeli regretabile.

3. Este de dorit să fie amânate călătoriile îndelungate.

4. Ies din uz toate mijloacele electronice, precum și aparatele electrice. Acestea nu trebuie să fie reparate, pentru că se vor defecta din nou.

5. În această perioadă apar diferite divergențe.

Deoarece în aprilie există multe puncte medii între eclipse, vom prezenta în continuare o scurtă caracteristică a acestor puncte. Ca și în Mercurul retrograd, nu se întreprinde nimic nou.

1. Nu trebuie luate decizii importante. Totul poate avea un final exact invers. O simplă întâmplare poate să dăuneze grav.

2. Tot în aceste zile pot avea loc diferite catastrofe. (Pe 11 februarie — ultimul punct mediu dintre eclipse — la Moscova s-a prăbușit un avion rusesc.)

Perioada de influență a punctelor medii între eclipse durează 7 zile. Pe datele de 19, 20 și 21 aprilie, forțele negative devin mai puternice, iar pe 22 aprilie acționează din plin. După care, pe datele de 23, 24, 25 aceste forțe negative scad din intensitate.

În a doua perioadă — 27, 28, 29 aprilie — influența negativă crește. Pe 30 aprilie influența va fi totală, iar pe 1, 2 și 3 mai va scădea.

Pe 16 aprilie va fi Lună nouă. Se vor acutiza bolile cronice. Nu se recomandă să întreprindeți ceva nou. Cei născuți în zodia Taurului, Scorpionului, Vărsătorului și Leului vor avea o reacție deosebit de gravă la apariția Lunii noi.

Pe 30 aprilie se formează Luna plină. A nu se lua decizii importante. Mai bine să nu vă așezați la volan. Renunțați la operațiile programate. Cea mai mică tăietură poate provoca scurgeri abundente de sânge.

Zilele nefavorabile din ciclul Lunii, numite și zile satanice, au o caracteristică comună: înșelăciune, ispite, dispoziție proastă. Zilele lunare pot avea o durată diferită, de la câteva minute până la o zi solară și mai mult.

FBI a efectuat un studiu al celor mai periculoase zodii>>>

Pe 1 aprilie, de dimineață până la ora 20.37, va fi activă a 15-a zi lunară. Pe 4 aprilie, de la ora 23.39 până pe 6 aprilie ora 0.58, va fi activă a 19-a zi lunară.

De la 15 aprilie ora 6.18 până la 16 aprilie ora 4.39 va acționa cea mai perfidă zi satanică, a 29-a.

Deoarece calitatea zilei lunare poate fi apreciată după simbolul său, ne întrebăm: la ce ne-am putea aștepta de la simbolul crocodilului cu pene (makara)? Adevărat, la nimic bun. Această zi va începe la 9 aprilie, ora 3.36, și se va încheia la 10 aprilie, ora 14.03.

O altă întrebare: oare o broască orăcăind în eleșteu nu este mai bună decât un crocodil cu pene? Desigur că nu, pentru că în cea de-a 26 zi lunară este de dorit să vorbim mai puțin, deoarece pălăvrăgeala ne deconectează foarte tare. Vom sta tăcuți pe data de 12 aprilie de la ora 5.04 până la 13 aprilie, ora 5.29.

Acum ne vom nota în agendă acțiunile semaforului astrologic.

1. Culoarea roșie, care va arde pe 3 și 4 aprilie, nu recomandă să ne cumpărăm haine și încălțăminte, și nici să ne îmbrăcăm sau să ne încălțăm cu ceva nou.

2. Bărbații trebuie să ia aminte: pe 22 aprilie se aprinde culoarea verde la procurarea automobilelor, pieselor de schimb, reparația și vânzarea mijloacelor de transport.

3. Dragi femei! Programați-vă pentru 25 și 26 aprilie o vizită la cosmetolog, faceți curățenie generală în casă, mergeți la saună.

4. Pe 20 și 21 aprilie se va aprinde culoarea galbenă a semaforului: acordați mai multă atenție copiilor. Totodată, în aceste zile va fi mare probabilitatea intoxicațiilor alimentare.

5. Dacă tensionatele zile lunare poartă cele mai neatrăgătoare denumiri (Șacal, Păianjen), ziua de 28 aprilie, care este una dintre cele mai luminoase, se numește Lotus. Pentru această zi nu vă planificați nimic ce ține de sfera materială, ci lăsați-vă purtați de frumusețea muzicii, poeziei, farmecul naturii. În această zi se produce o alchimie a sufletului, curățirea acestuia de tot negativul care se acumulează pe parcursul unei luni.

Stelele vă urează bucurie și fericire!

1566
Tagurile:
hooscopul pentru luna aprilie, astrologie, zodie, horoscop
Tematic
Ce fel de minciuni preferă fiecare zodie în parte
Luna octombrie le va schimba viața. Trei zodii care vor câștiga sume imense
Cele mai fericite zodii în 2018. Iată cine va fi favorizat anul viitor
Curtea Constituțională

Ciurea: Vom asista la o confruntare politică de mare amploare

61
(reînnoit 17:16 16.04.2021)
Analistul politic Corneliu Ciurea a comentat decizia Curții Constituționale care a constatat că există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului și pot fi declanșate alegeri parlamentare anticipate.

CHIȘINĂU, 16 apr – Sputnik. Analistul politic Corneliu Ciurea a declarat pentru Sputnik Moldova că decizia Curții Constituționale care a constatat că există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului și pot fi declanșate alegeri parlamentare anticipate ar fi neconstituțională și rușinoasă.

Potrivit lui, aceeași Înalte Curte a spus că Parlamentul nu poate fi dizolvat în condițiile în care există o majoritate parlamentară și un candidat, însă acum s-ar fi mers împotriva propriilor decizii și a legilor internaționale. 

"Maia Sandu se va grăbi să anunțe când mai curând data alegerilor parlamentare anticipate, e logica jocului politic. Parlamentul se va opune, va sesiza forurile internaționale și va aduce argumente pentru a demonstra că decizia a fost politizată și că judecătorii au acționat ilegal. Deci, vom asista în continuare la o confruntare politică de mare amploare între președinte și parlament", a declarat analistul politic Corneliu Ciurea.

Ciurea a mai preciza că prin deciziile luate se creează haos în societate. Unica soluție acum este ca politicienii să găsească consens și să inițieze dialogul. 

"Gestul președintelui Sandu și deciziile Curții Constituționale sunt iresponsabile și împing țara spre dezordine și dezmăț politic, dar sper că politicienii se vor opri la timp și vor găsi ac de cojoc pentru deciziile revoltătoare. Admit că acest dezmăț politic are scopul de a induce un haos în zona noastră", a mai spus Ciurea. 

Corneliu Ciurea susține că urmează ca Înalta Curte să se pronunțe cu privire la legalitatea instituirii stării de urgență, iar după aceasta lucrurile vor deveni mai clare.

De precizat că magistrații Curții Constituționale au stabilit că există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului. Astfel, Maia Sandu are dreptul să emită decretul de dizolvare a Parlamentului.

După aceasta, liderul socialiștilor, Igor Dodon, a anunțat că PSRM va înainta un proiect de hotărâre Parlamentului prin care va cere constatarea faptului uzurpării Curții Constituționale de către trei judecători ai Înaltei Curți (Manole, Șova, Roșca) în interesul politic al președintelui, încălcarea jurământului depus în fața Parlamentului și demisia acestora.

Președintele Curții, Domnica Manole, a venit cu o reacție publică, cerându-le politicienilor să aibă cultura constituționalismului și să respecte soluțiile Curții.

"Exercitarea oricărei forme de presiuni asupra judecătorilor Curţii Constituționale, atât înainte de adoptarea actelor sale jurisdicționale, cât şi ca un act de răzbunare pentru soluţiile adoptate, este inadmisibilă, fiind incompatibilă cu respectarea statului de drept, a autorităţii Curţii şi a supremaţiei Constituţie", a spus Manole. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

61
Tagurile:
analist politic, analist, curtea constituțională
Tematic
Socialiștii cer demisia a trei judecători de la Curtea Constituțională
Vor fi anticipate! Curtea Constituțională - Parlamentul poate fi dizolvat


Загрузка...
Domnica Manole

Manole le răspunde socialiștilor: Presiunea asupra judecătorilor CC este inadmisibilă

124
(reînnoit 16:06 16.04.2021)
Președintele Curții Constituționale, Domnica Manole, a reacționat la anunțul socialiștilor, care vor cere Parlamentului să constate faptul uzurpării Curții Constituționale de către trei judecători ai Înaltei Curți și demisia acestora.

CHIȘINĂU, 16 apr – Sputnik. După ce liderul socialiștilor, Igor Dodon, a anunțat că PSRM va înainta un proiect de hotărâre Parlamentului prin care va cere constararea faptul uzurpării Curții Constituționale de către trei judecători ai Înaltei Curți (Manole, Șova, Roșca) în interesul politic al președintelui, încălcarea jurământului depus în fața Parlamentului și demisia acestora, președintele Curții, Domnica Manole, a venit cu o reacție publică. 

Magistratul a precizat că judecătorii Curții Constituționale îndeplinesc rolul esențial de gardieni ai Constituției și ai valorilor ei, iar Înalta Curte este un arbitru al separației puterilor. Astfel, le-a cerut politicienilor să aibă cultura constituționalismului și să respecte soluțiile Curții.

"Exercitarea oricărei forme de presiuni asupra judecătorilor Curţii Constituționale, atât înainte de adoptarea actelor sale jurisdicționale, cât şi ca un act de răzbunare pentru soluţiile adoptate, este inadmisibilă, fiind incompatibilă cu respectarea statului de drept, a autorităţii Curţii şi a supremaţiei Constituţie", a spus Manole. 

Decizia socialiștilor a venit după ce magistrații Curții Constituționale au stabilit în data de 15 aprilie că există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului. Astfel, Maia Sandu are dreptul să emită decretul de dizolvare a Parlamentului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

124
Tagurile:
Domnica Manole, PSRM, curtea constituțională
Tematic
Manole: Nu-i de vină președintele că majoritatea nu s-a asigurat că are un candidat
Domnica Manole, despre decizia pronunțată de Curtea Constituțională


Загрузка...