Zăpadă

Atenție: Poliția a interzis circulația unor categorii de vehicule pe un șir de drumuri

1061
Zăpada căzută în ultimele zile și gheața formată pe drumuri a provocat deja patru accidente grave, iar zeci de persoane au fost rănite. Poliția a interzis circulația unor categorii de vehicule pe un șir de drumuri.

CHIȘINĂU, 20 mart — Sputnik. Vremea continuă să-și facă mendrele. Chiar dacă în acest moment, în urma zăpezii căzute, în Republica Moldova nu sunt drumuri naționale blocate, totuși pe ele se circulă cu dificultate din cauza din asfaltului ușor lunecos, pe care s-a depus un strat de zăpadă și gheață.

În aceste condiții, Inspectoratul Național de Patrulare (INP) a interzis circulația pe drumurile naționale din raioanele Anenii Noi, Soroca, Cimișlia, Comrat și din orașul Fălești a transportului de mare tonaj pentru a nu crea blocaje.

Potrivit INP, la moment, în municipiul Chișinău, la dirijarea transportului sunt implicate 26 echipaje cu 52 de angajați ai Inspectoratului. De asemenea, pe drumurile naționale activează 51 de patrule auto și 128 de ofițeri de patrulare pentru fluidizarea traficului rutier și neadmiterea unor incidente neplăcute.

INP mai anunță că, timp de 24 de ore, în Republica Moldova, au avut loc patru accidente rutiere grave, nicio persoană nu a decedat, cinci au fost traumatizate, iar 60 s-au ales cu leziuni ușoare.

1061
Tagurile:
interzisă, circulație, gheață, zăpadă, Inspectoratul Național de Patrulare, Fălești, Comrat, Cimișlia, Soroca, Anenii Noi, Chișinău
Tematic
Fără vară în 2018. Se va repeta precedentul de acum 200 de ani?


Загрузка...