Bărbat

Despre căsnicie, avort și vina pe care o poartă bărbații - ce spune un preot ortodox

463
(reînnoit 08:48 24.02.2018)
Părintele Calistrat spune care sunt cauzele eșecului în căsnicie, dar vorbește și despre vina pe care o poartă bărbații

CHIȘINĂU, 24 feb— Sputnik. Părintele Calistrat Chifan de la mănăstirea Vlădiceni din România afirmă că și bărbații se fac vinovați atunci când este săvârșită o întrerupere de sarcină.

”Și bărbații poartă o vină în problematica sarcinii întrerupte, tot pe povești ieftine și "fofilări" puerile. Nu poartă vina doar domnișoara, femeia, soția, mama. Inclusiv bărbatul, ca și cap al femeii, trebuie să-și stăpânească pornirile sângelui și ale trupului, pentru a evita dezastrele sufletești din viața cuplului sau a prieteniei. Nu cu scuze de genul acesta: — Nu sunt pregătit să fiu tată! — Bine că ești pregătit să fii mascul!”, a scris Părintele Calistrat pe pagina sa de facebook.

 
463
Tagurile:
casnicia, barbatii, vina, femeia, preot ortodox, avort, Parintele Calistrat, Romania
Tematic
(VIDEO) Părintele Calistrat, despre Creștinism și viitorul Europei
Părintele Calistrat o spune verde în ochi: Toleranța - îngăduință a toate relele
(VIDEO) Părintele Calistrat, despre boala secolului XXI - Pornografia
Serghei Lavrov

Șeful diplomației ruse Serghei Lavrov se află în autoizolare

18
(reînnoit 17:15 27.10.2020)
Ministrul Afacerilor Externe al Federației Ruse a intrat în contact cu o persoană care era infectată cu noul coronavirus.

Vladimir Putin
© Sputnik / Алексей Никольский
CHIȘINĂU, 27 oct - Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei Serghei Lavrov se află în izolare, după ce a contactat cu o persoană infectată cu COVID-19, anunță RIA Novosti

În aceste condiții, vizitele și întrevederile oficiale planificate anterior au fost amânate, a anunțat departamentul de presă și informare al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei. 

"Urmare a contactării cu o persoană infectată cu COVID-19, Serghei Lavrov se află în autoizolare. Vizitele și întâlnirile programate anterior sunt amânate pentru o dată ulterioară. Șeful diplomației ruse simte bine", a precizat pentru jurnaliști departamentul de presă și informare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

18
Tagurile:
coronavirus, izolare, Serghei Lavrov
Tematic
Noul vaccin rus împotriva COVID - 19, lansat în producție


Загрузка...
Vaccinul împotriva COVID-19

Noul vaccin rus împotriva COVID - 19, lansat în producție

44
(reînnoit 16:03 27.10.2020)
În rusia a început producția celui de-al doilea vaccin împotriva COVID-19. Acesta a fost elaborat de Centrul Național Rus de Cercetare în Virologie și Biotehnologie „Vector”.

CHIȘINĂU, 27 oct — Sputnik. Rospotrebnadzor a anunțat lansarea în producție a vaccinului împotriva COVID-19 EpiVacCorona, scrie RIA Novosti.

Al doilea preparat rusesc pentru prevenirea coronavirusului, creat pe baza antigenilor peptidice la Centrul Național Rus de Cercetare în Virologie și Biotehnologie „Vector”, a fost înregistrat la mijlocul lunii octombrie.

În viitorul apropiat, specialiștii vor începe testele post-înregistrare ale EpiVacCorona.

Se preconizează implicarea a 40 de mii de voluntari, inclusiv a persoanelor care au peste 60 de ani și suferă de boli cronice. Se recomandă administrarea vaccinului de două ori, intramuscular, cu un interval de cel puțin 14-21 de zile.

Livrările în masă ale medicamentului sunt programate pentru sfârșitul lunii noiembrie sau în decembrie. În circulație civilă preparatul ar putea intra la începutul anului 2021.

În august, Ministerul Sănătății din Rusia a înregistrat primul vaccin din lume pentru prevenirea COVID-19, dezvoltat la Centrul de Cercetare pentru Electrochimie ”Gamalei”. Medicamentul a fost denumit „Sputnik V”. 

În plus, se lucrează la crearea unui vaccin viu de Centrul Ciumakov pentru Cercetare și Dezvoltare a Produselor Imunobiologice din Academia Rusă de Științe.

 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

44
Tagurile:
producție, COVID-19, Rusia, vaccin
Tematic
Vaccinul și maimuțele: Fake-ul britanic despre fake-ul rusesc


Загрузка...