Piața Centrală, imagine de arhivă

(VIDEO) Dezgustător: Ce au mai descoperit polițiștii la Piața Centrală

4857
O nouă captură impresionantă a polițiștilor din Chișinău - aproape o tonă și jumătate de pește viu, adus prin contrabandă din Ucraina și păstrat în condiții insalubre.

CHIȘINĂU, 12 feb — Sputnik. Mai mulți moldoveni sunt suspectați că ar fi organizat o schemă ilegală de comercializare a peștelui viu (caras) pe care îl aduceau în Republica Moldova din Ucraina, prin regiunea transnistreană. Acesta era comercializat la Piața Centrală din Capitală.

Potrivit Poliției Capitalei, aceştia n-au putut prezenta actele necesare privind originea și calitaea peștelui viu, precum și alte documente ce ar permite desfășurarea genului dat de activitate. Mai mult, aceștia au încercat să fugă de oamenii legii, abandonând unitatea de transport pentru a scăpa de pedeapsă.

Poliţiştii au ridicat unitatea de transport în care se afla aproape o tonă și jumătate de pește viu. Potrivit specialiștilor, peștele prezenta pericol pentru consum și, conform deciziei Direcţiei Municipale pentru Siguranţa Alimentelor, a fost transportat la întreprinderea specializată și nimicit.

Proprietarul mărfii s-a ales cu o amendă de 4 mii 500 de lei.

Poliţia Capitalei le recomandă cetăţenilor să procure produse doar din magazinele autorizate.

4857
Tagurile:
ce au mai descoperit, dezgustator, schema frauduloasă, politia, video, Piata Centrala
Tematic
(VIDEO) Te trec fiorii! Iată ce au descoperit polițiștii la Piața Centrală
(VIDEO) Îngrozitor: Iată ce riști să cumperi la Piața Centrală din Capitală


Загрузка...