Poliția, foto de arhivă

Polițiștii l-au tras pe dreapta, iar ceea ce au descoperit i-a lăsat muți

1113
(reînnoit 14:40 05.02.2018)
Un conducător auto a fost oprit în satul Biliceni Vechi, raionul Sângerei, în cadrul unei operațiuni desfășurate de polițiști.

CHIȘINĂU, 2 feb — Sputnik. Un șofer conducea cu 137 de kilometri la oră, într-o zonă unde limita de viteză era de doar 70 de kilometri.

Inspectorii de patrulare l-au oprit pe acesta în satul Biliceni Vechi, raionul Sângerei, în cadrul unei operațiuni de depistare a conducătorii auto care se deplasează cu viteză excesivă. Polițiștii au constatat cu uimire că șoferul vitezoman nici măcar nu avea permis de conducere.

Mai mult decât atât, la verificare, polițiștii au stabilit că șoferul de 27 de ani nu este la prima abatere. În ultimele opt luni, acesta a comis mai multe încălcări ale Regulamentului circulației rutiere, între care conducerea mijlocului de transport în stare avansată de ebrietate, ignorarea culorii roșii a semaforului și parcare neregulamentară.

Amintim că, în perioada 27 ianuarie — 11 februarie, angajații Inspectoratului Național de Patrulare desfășoară o nouă operațiune — „Viteza", pentru a-i depista pe cei care depășesc limita de viteză.

Această acțiunea de amploare a fost demarată din cauza numărului mare de accidente rutiere cauzate de excesul de viteză, înregistrate în ultima perioadă, soldate cu morți.

1113
Tagurile:
vitezoman, Biliceni Vechi, conducator auto, viteza excesiva, sofer, politisti, stare de ebrietate, permis de conducere, Inspectoratul National de Patrulare
Tematic
Incredibil: Când a fost aplicată prima amendă rutieră pentru exces de viteză
Iată când șoferii trebuie să ignore datele radarului la calcularea vitezei


Загрузка...