Fotografie simbol: Transport, cadavru

Au dorit câștige un ban cinstit: unul a ajuns la spital, iar altul a murit

1297
(reînnoit 12:00 02.02.2018)
Cilindrul mecanismului de ridicare a remorcii unui camion a explodat. În urma accidentului, un tânăr de 17 ani a decedat pe loc, iar altul, în vârstă de 21 de ani, a fost transportat de urgență la spital.

Fotografie simbol: Butoaie cu vin
© Sputnik / Валерий Мельников
CHIȘINĂU, 27 ian — Sputnik. Poliția raionului Criuleni s-a deplasat la fața locului. Oamenii legii au stabilit că camionul de model „DAF" cu remorca cuplată, la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 27 de ani, originar din satul Fundurii Vechi, raionul Glodeni, a ajuns aproape de ora 23:00 în satul Măgdăcești, raionul Criuleni, pentru a descărca încărcătura de floarea soarelui (hrană pentru pui).

Șoferul a ridicat și a fixat remorca la o înălțime de aproximativ 3 metri. Ulterior, pentru a descărca hrana, în remorcă a urcat un tânăr de 17 ani și unul de 21, ambii originari din satul Micăuți, raionul Strășeni.

Din cauza dezechilibrului, cilindrul mecanismului de ridicare a remorcii a cedat și a revenit brusc la poziția inițială pe osia remorcii.

Astfel, tânărul de 17 ani a căzut de la înălțime și a decedat pe loc, iar celălalt în vârstă de 21 de ani a suferit o contuzie cerebrală și a fost transportat la Spitalul de Urgență din municipiul Chișinău.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțe și persoane care se fac vinovate de tragedie.

1297
Tagurile:
remorca cuplata, ridicare a remorcii, ucis, tragedie, bărbat, DAF, model „DAF", Spitalul de Urgență, Fundurii Vechi, Glodeni, Chișinău


Загрузка...