Intervenție de descarcerare în raionul Rîșcani. Patru persoane și-au pierdut viața în urma unui accident rutier

Cine este vinovat de moartea celor patru angajați ai Poștei Moldovei

3888
(reînnoit 12:15 06.02.2018)
Pentru scoaterea de sub fiare a celor patru angajați ai Întreprinderii de Stat Poșta Moldovei, care și-au pierdut viața într-un accident produs azi dimineața, în apropierea satului Mihăilenii Vechi, raionul Râșcani, a fost nevoie de echipa de descarcerare.

CHIȘINĂU, 26 ian — Sputnik. Pentru scoaterea de sub fiare a celor patru angajați ai Întreprinderii de Stat Poșta Moldovei, care și-au pierdut viața într-un accident produs azi dimineața, în apropierea satului Mihăilenii Vechi, raionul Râșcani, a fost nevoie de echipa de descarcerare.

Pompierii și salvatorii au intervenit pentru descarcerarea victimelor din automobilul făcut zob azi dimineața, în apropierea satului Mihăilenii Vechi, raionul Râșcani.

În urma investigațiilor preliminare, oamenii legii au stabilit că șoferul automobilului „VAZ 2107", în vârstă de 64 de ani, a pierdut controlul mașinii. Drept rezultat, autovehiculul s-a răsturnat, lovindu-se violent de un camion „Mercedes", la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 61 de ani, originar din raionul Edineț.

La fel a fost stabilită vârsta victimelor. În automobilul Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei, se aflau 4 bărbați de 24, 34, 35 și 64 de ani.

Amintim că, în dimineața zilei de azi, în apropierea satului Mihăilenii Vechi, raionul Râșcani, pe drumul internațional Brest-Chișinău-Odessa, a avut tragicul accident de circulație, în urma căruia au decedat patru angajați ai Poștei Moldovei.

3888
Tagurile:
Posta Moldovei, Riscani, accident auto, morti, Descarcerare, Victime, Republica Moldova, Morti, Victime, Posta Moldovei, Riscani
Tematic
Cum a reacționat Poșta Moldovei după moartea celor patru angajați
(FOTO) Accident de groază! Patru angajați ai Poștei Moldovei au decedat


Загрузка...