Prostituate, poză simbol

Scandal la Chişinău: Prostituate, demnitari, restaurante de lux şi nume sonore

10804
(reînnoit 13:22 17.01.2018)
Prostituatele de elită pot fi observate tot mai des prin restaurantele scumpe din capitală. Ce anume le-a făcut pe femeile care „vând dragoste" să iasă la vânătoare tocmai în restaurante şi a fost văzută, oare, vre-o faţă cnoscută publicului în compania acestor domnişoare? Despre aceasta ne-a povestit un barman de la un restaurant luxos.

CHIŞINĂU, 17 ian — Sputnik. Formula veche „cererea generează oferta" funcţionează ca ceasul. Dar iată că în Moldova de cerere au parte adesea unele „servicii fierbinţi".

Unii oameni cu o stare materială de invidiat din capitalele statelor vecine cu Moldova apelează adesea la serviciile damelor de companie de elită, care îi „escortează" în localuri cum ar fi restaurantele, cinează împreună, după care le potolesc poftele acestor „Don Juani".

Un corespondent de la Sputnik a căutat să afle dacă aceste servicii sunt dezvoltate şi răspândite şi în Moldova şi cât de des prostituatele de elită vizitează restaurantele de lux. Au fost observat vre-odată, în compania acestora, cineva dintre personalităţile publice sau alţi oameni cunoscuţi din afaceri, show-business etc.

„Acest gen de servicii este atât de dezvoltat în Chişinău, cum nici nu vă puteţi imagina. Acest business este foarte profitabil. El înfloreşte în pofida faptului c este ilegal. Fetele de „elită", care „vânează" prin restaurantele din Chişinău, au la dispoziţie efective întregi de gărzi de corp, proxeneţi şi de patroni", a subliniat barmanul.

El a relatat că în restaurantul în care lucrează, „la fel ca şi în alte localuri scumpe, prostituatele d elită vin ca la serviciu, urmărind să identifice clienţi cu o stare materială bună. Şi chiar dacă o noapte petrecută cu o asemenea „specialistă" costă circa 300-400 de euro, clienţii lor nu se dau deloc la o parte".

Interlocutorul a mai spus că administraţia restaurantului nu se opune activităţii profesionale a prostituatelor întrucât, de regulă, proxeneţii dau o parte din banii câştigaţi administraţiei localului. Mai mult, angajaţii restaurantului sunt rugaţi adesea, în schimbul unei sume de bani, să indice care sunt clienţii fideli cei mai bogaţi.

„În restaurantul nostru adesea au fost observaţi actuali funcţionari, reprezentanţi ai elitei din politică şi show-business, petrecând timpul în compania acestor domnişoare. Bineînţeles, ceilalţi vizitatori, văzând o persoană publică în compania unei femei, practic nu au de unde să-şi dea seama că aceasta este o prostituată de lux, deoarece ele, de regulă, se îmbracă foarte elegant şi sunt destul de îngrijite", a precizat interlocutorul.

El ne-a mai spus că angajaţii de la restaurantul în care lucrează le cunosc bine pe aceste prostituate şi constată zilnic faptul că la serviciile lor apelează multe persoane publice, inclusiv înalţi funcţionari. Mai mult, susţine barmanul, înşişi clienţii acestor prostituate plătesc bani administraţiei restaurantelor pentru ca aceasta să le asigure confidenţialitatea.

Dar oricât de mult ar plăti clienţii pentru tăcere, nicio măsură de asigurare a confidenţialităţii nu garantează o siguranţă absolută.

Actriţa Leanka Grâu
© Sputnik / Екатерина Чеснокова

Interlocutorul a povestit că „într-o seară a avut loc un incident de-a dreptul anecdotic. Un demnitar moldovean petrecea seara în compania unei prostituate şi în acest timp în local a intrat soţia sa cu mai multe prietene. A izbucnit un adevărat scandal. Bineînţeles, am încercat să facem totul pentru a-l aplana. Dar vizitatorii de la mesele vecine au avut ocazia să urmărească tot ce s-a întâmplat. Aşa că nu este exclus faptul că în timpul apropiat vor apare zvonuri şi dezvăluiri cu nume, familii şi funcţii. Bineînţeles că nu o să vă ofer asemenea date", a declarat barmanul.

O altă sursă importantă de venit pentru administraţia restaurantelor sunt străinii care intră în localuri tocmai pentru a-şi găsi o damă de companie. Pentru intermediere restaurantul obţine partea sa din profit.

10804
Tagurile:
prostituată de elită, domnişoare, dame de companie, gărzi de corp, servicii fierbinţi, show-business, patroni, prostituate, proxeneţi, Don Juani, Chişinău


Загрузка...