Pește păstrat în condiții insalubre

(VIDEO) Îngrozitor: Iată ce pește procurăm din magazine

569
(reînnoit 18:12 09.01.2018)
Oamenii legii au depistat la o întreprindere din Capitală sute de kilograme de pește și produse din pește, care erau păstrate în condiții insalubre și nu aveau acte de proveniență: iată ce riscă managerul întreprinderii

CHIȘINĂU, 9 ian — Sputnik. Angajații unei întreprinderi de prelucrarea și comercializarea produselor din pește riscă amenzi usturătoare. Ofiţerii de investigare a fraudelor economice din sectorul Centru al Capitalei, în comun cu specialiștii din cadrul Direcției Municipale pentru Siguranța Alimentelor, au depistat mai multe nereguli în secția comercială și de producere a întreprinderii.

Aceștia au depistat 200 de kilograme de pește viu care era păstrat în condiții insalubre și fileu de pește neetichetat. Administratorul nu a putut prezenta actele privind originea și proveniența peştelui şi a produselor din peşte.

Directorul întreprinderii riscă o amendă de până la 15 mii de lei.

569
Tagurile:
il mancam, peste, incredibil, video, Chisinau
Tematic
Procesatorii de carne, sub lupa ANSA. Anunțul dur al Agenției
Ai grijă ce mănânci: Lapte cu plumb și carne cu salmonela
Mafia de la Piața Centrală: Încă 5 tone de carne destinate comerțului ilegal
Îngrozitor: Acesta este peștele pe care îl procurăm în piețele din Capitală
Justiţie

A fost stabilită data Adunării Generale a Procurorilor: Iată când va avea loc întrunirea

2
(reînnoit 10:42 28.05.2020)
În cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Superior al Procurorilor a fost luată decizia ca în data de 1 iulie să fie organizată Adunarea Generală a Procurorilor.

CHIȘINĂU, 28 mai - Sputnik. Membrii Consiliului Superior al Procurorilor, cu vot unanim, au luat decizia ca în data de 1 iulie să fie organizată Adunarea Generală a Procurorilor. La întrunire urmează să fie discutate mai multe subiecte. 

”Se va discuta despre condițiile de examinare a contestațiilor, alegerea membrilor procurori și a suplianților acesta în Colegiul pentru selecția și Cariera Procurorilor, Colegiul de Evaluare a Performanțelor Procurorilor și Colegiul de Disciplină și Etică. În dependență de situația care va fi în stat, așa se va conforma și Consiliul Superior al Procurorilor cu convocarea Adunării Generale”, Angela Motuzoc, a menționat șefa Consiliului Superior al Procurorilor.  

Decizia privind data organizării Adunării Generală a Procurorilor urmează să fie publicată pe pagina web a Procuraturii Generale și a Consiliului Superior al Procurorilor.

Această hotărâre poate fi contestată. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

2
Tagurile:
Procurori
Tematic
Procuratura, în regim special: Cinci zile de odihnă pentru procurori  
A semănat discordie: Cum a reușit Morari să-i facă pe procurori și judecători să se certe


Загрузка...
Parc

Cum arată parcul ”La Izvor”: Lucările de reamenajare sunt pe ultima sută de metri - Foto

81
(reînnoit 09:39 28.05.2020)
Lucrările de reamenajare a parcul ”La Izvor” sunt pe ultima sută de metri. Muncitorii amenajează stadionul destinat pentru fotbal de plajă.

CHIȘINĂU, 28 mai - Sputnik. O nouă față a parcului ”La Izvor”. Potrivit primarului Capitalei, Ion Ceban, lucrările de reamenajare a spațiului sunt efectuate în proporție de 60 la sută. Muncitorii sunt la etapa de instalare a tribunelor pe stadionul din parc. Acesta are o capacitate de 1100 de locuri și după amenajare oamenii vor putea juca fotbal de plajă.

”Cheltuielile pentru construcția stadionului sunt acoperite de Federația Moldovenească de Fotbal şi FIFA”, a precizat primarul Ion Ceban. 

80% din cheltuielile vor fi acoperite de Federația Internațională de Fotbal, restul de 20% fiind suportate de Federația Moldovenească de Fotbal. O decizie privind darea în arendă pe 25 de ani a terenului de 0,7 hectare pentru stadion, a fost aprobată anterior de Consiliul municipal Chișinău.

Reamenajarea parcului ”La Izvor”
Stadion din parcul ”La Izvor” pentru praticarea fotbalului de plajă

În apropierea stadionului de fotbal pe plajă vor fi amenajate terenuri pentru practicarea diferitor genuri de sport. Este vorba de minifotbal, tenis de câmp, volei pe plajă şi locuri de joacă pentru copii.

Reamenajarea parcului ”La Izvor”
Stadion din parcul ”La Izvor” pentru praticarea fotbalului de plajă

La fel, acolo va fi amenajată o parcare publică, fântâni arteziene și piste pentru bicicliști. Aleile pietonale vor fi iluminate și amenajate cu mobilier urban. Proiectul integral urmează să fie definitivat până la sfărşitul lunii iulie.

Reamenajarea parcului ”La Izvor”
Stadion din parcul ”La Izvor” pentru praticarea fotbalului de plajă

Parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani al Capitalei va fi reamenajat până la sfârșitul acestui an. Cel puțin asta ne-au promis autoritățile municipale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

81
Tagurile:
la sută, lucrări, Parcul La Izvor
Tematic
Uimitor cum va arăta Parcul „La izvor”! Primarul Ion Ceban a oferit detalii – Foto


Загрузка...