Mare, plajă, litoral

A fost deschisă prima stațiune-sex din lume în format „All-inclusive”

437
(reînnoit 19:36 02.12.2017)
A fost deschisă prima stațiune-sex din lume în format „All-inclusive” - clienții primesc fete și translatori, în caz că aceștia nu se înțeleg în comunicare.

CHIȘINĂU, 3 dec — Sputnik. În vestul Columbiei a apărut prima stațiune-sex din lume „Good Girl Sex Resort”, care activează în formatul „All-inclusive”.

Stațiunea este amplasată la 15 minute distanță cu mașina de aeroportul orașului columbian Kali.

Oaspeților Good Girls Sex Resort li se propune transfer de la aeroport și înapoi, cazarea în camere confortabile, alimentarea, dar și serviciile de masaj, cosmetolog și distracție pe noapte.

Călătorii pot alege din patru pachete de servicii, costul celui mai ieftin fiind de 599 de dolari de persoană pentru o noapte. În această sumă este inclusă și o femeie cu servicii de interpret în caz de necesitate. De asemenea, este inclusă și o cameră cu duș, aer condiționat și televizor modern.

Cel mai scump pachet costă 1599 de dolari și acesta include suplimentar, în afară de cazare și alimentare, servicii de SPA, plimbatul cu caii, cluburi de noapte, un tur cu elicopterul, dar și două escorte pentru 24 de ore.

437
Tagurile:
distracție pe noapte, Good Girls Sex Resort, SPA, All-inclusive, Kali, Columbia
Tematic
O moldoveană sexy, imaginea unui brand de lenjerie intimă de lux - VIDEO


Загрузка...