Dianna Rotaru

Scandalos: În curtea cui și-a parcat Dianna Rotaru mașina VIDEO

1962
(reînnoit 14:15 08.11.2017)
Intrigă mare pe rețelele de socializare. Interpreta Dianna Rotaru s-a deplasat cu propriul automobil în centrul municipiului Chișinău și și-a parcat mașina într-o curte pentru a se întâlni cu o persoană. Ea refuză categoric să spună cine este persoana cu care și-a fixat rendez-vous și în ce curte și-a parcat vehiculul.

CHIȘINĂU, 8 nov — Sputnik. Acum doua zile, Dianna Rotaru a intrat în direct pe pagina sa de facebook în moment ce șofa propriul automobil. Interpreta a făcut glume, a cântat ca să le facă bună dispoziție celor care o privesc, dar și s-a revoltat că în Chișinău, mai ales în zona de centru, nu există locuri de parcare.

Disperată că nu va ruși să ajungă la timp la întrevederea fixată, Dianna Rotaru a exclamat: "Nu prea avem locuri de parcare, oameni buni. Ați văzut ce se întâmplă în Centru, în general?".

După care artista revenit din nou la această problemă. "E, într-adevăr, o mare problemă și cred că sunteți de acord. Tragem un semnal de alarmă. Faceți locuri de parcare. În oraș e foarte mare nebunia. Sunt atât de multe mașini", a exclamat ea.

Într-un final, Dianna Rotaru a intrat în curtea unui bloc și acolo a găsit un loc de parcare. Doar că nu a vrut să le spună și celor care i priveau pe facebook unde anume a parcat.

"Vreți să știți unde am găsit un loc? Nu vă zic, nu vă zic că o să-mi luați locul. E o zona centrală, dar am parcat într-o ogradă. Și nu sunt singura care am găsit loc de parcare aici, sunt mai multe mașini înghesuite una lângă alta", a spus ea fericită a parcat întru-n final.

1962
Tagurile:
mașină, loc de parcare, parcare, Dianna Rotaru, centru, chisinau
Tematic
Un campion mondial la sambo a cucerit-o pe Dianna Rotaru – FOTO, VIDEO
Șocant: Dianna Rotaru, topless pe plajă, între iubitul ei și un monstru
Dianna Rotaru și-a făcut de cap pe un catamaran, de ziua ei de naștere – VIDEO
+ 18 Dansul pe ziar și destrăbălare în doi cu Dianna Rotaru și Dani Oțil – VIDEO
Natalia Toma

Deficitul de atenție la copii: Ce riscuri comportă

81
De ce unii copiii sunt agresivi sau manifestă un comportament necooperant cu părinții și cei din jur? Psihologul Natalia Toma a oferit o explicație în acest sens.  
Deficitul de atenție la copii: Ce riscuri poate aduce

În cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei", psihologul Natalia Toma a precizat că adesea comportamentul agresiv și dificil al copilului este rezultatul interacțiunii sale cu părintele. Atitudinea pe care o manifestă un copil în societate nu este altceva decât răspuns la ceea ce i-a oferit familia.

"Adesea auzim cum părinții spun: copilul meu este problematic. De fapt, nu în copil este problema. Comportamentele lui nu au apărut din senin, ci undeva este greșeala părinților", a precizat psihologul.

Natalia Toma susține că, în mare parte, comportamentul deviant al copilul apare atunci când micuțul nu primește suficientă atenție, dragoste și comunicare. Inconștient, acesta începe să manifeste un comportament agresiv pentru a atrage atenția asupra sa.

"Pentru copil contează atenția. Dacă nu o are pe cea pozitivă, atunci o caută inconștient pe cea negativă. Acesta este un "simptom" că în relația părinte-copil ceva nu decurge cum trebuie", a conchis interlocutoarea.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

81
Tematic
12 grădinițe și 46 de grupe de copii, plasate în carantină


Загрузка...
Vaccinul Sputnik V

Țara în care ”Sputnik V” a ajutat fie redusă la zero răspândirea COVID-19

564
(reînnoit 21:04 10.05.2021)
Fondul rus de investiţii directe a anunțat despre rezultatele pozitive în ceea ce privește utilizarea vaccinului împotriva coronavirusului.

CHIȘINĂU, 10 mai - Sputnik. San Marino este prima țară din Europa care a redus la zero răspândirea COVID-19, fiind ajutată în acest sens de utilizarea vaccinului rusesc împotriva coronavirusului ”Sputnik V”, a declarat luni Fondul rus de investiții directe (RDIF).

Шприц и ампула на фоне логотипа Спутник V.
© Sputnik / Владимир Трефилов

"Fondul rus de investiții directe (RDIF) anunță rezultatele pozitive ale utilizării vaccinului rusesc ”Sputnik V” împotriva coronavirusului în San Marino, care a demonstrat o scădere la zero a ratei de infectare. În San Marino a început procesul de ridicare a restricțiilor legate de pandemie, s-a accelerat redresarea economică și revenirea la viața normală ", este menționat  într-un comunicat de presă al instituției.

RDIF notează că „în San Marino a fost desfășurată cea mai de succes campanie de vaccinare din Europa” datorită utilizării ”Sputnik V”.

În săptămâna din 3 mai până pe 9 mai, incidența medie zilnică la 1 milion de locuitori în această țară este de peste 40 de ori mai mică decât media în țările UE, este precizat în comunicat.

"În total, în San Marino 74% din populația cu vârsta de peste 16 ani a fost deja vaccinată cu prima doză de vaccin împotriva coronavirusului. Totodată, 90% din toate vaccinările au fost asigurate datorită preparatului ”Sputnik V”. Vaccinarea în San Marino a permis de asemenea să fie redusă la zero rata mortalității cauzată de coronavirus. Din lipsă de necesitate, în San Marino au fost închise secția din spitalul destinată tratamentului pacienților cu coronavirus ", scrie RDIF.

Instituția informează de asemenea că situația din San Marino confirmă totodată eficiența înaltă a ”Sputnik V”, inclusiv împotriva tulpinii britanice care acum se răspândește activ în toată Europa, inclusiv în Italia
Vaccinarea cu preparatul rusesc în San Marino a început la sfârșitul lunii februarie. În luna martie, autoritățile au comunicat că nu au înregistrat efecte secundare după ce cetățenilor le-a fost administrat vaccinului rusesc .
Utilizarea vaccinului ”Sputnik V” este aprobată în Rusia, Moldova, Belarus, Argentina, Bolivia, Serbia, Algeria, Palestina, Venezuela, Paraguay, Turkmenistan, Ungaria, Emiratele Arabe Unite, Iran, Republica Guineea, Tunisia, Armenia, Mexic, Nicaragua, Republica Srpska (Entitate din Bosnia și Herțegovina), Liban, Myanmar, Pakistan, Mongolia, Bahrain, Muntenegru, Saint Vincent și Grenadine, Kazahstan, Uzbekistan, Gabon, San Marino, Ghana, Siria, Kîrgîzstan, Guyana, Egipt, Honduras, Guatemala, Slovacia, Angola, Djibouti, Republica Congo, Sri Lanka, Laos, Irak, Macedonia de Nord, Kenya, Maroc, Iordania, Namibia, Azerbaidjan, Filipine, Camerun, Seychelles, Mauritius, Vietnam, Antigua și Barbuda, Mali, Panama, India, Nepal, Bangladesh, Turcia și Albania.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

564
Tagurile:
coronavirus, COVID-19, San Marino, Vaccinul Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V: știri de ultimă oră
Tematic
Peste 20 milioane de oameni s-au vaccinat cu Sputnik V
Erdogan a vorbit despre producția "Sputnik V" în Turcia


Загрузка...