Infracțiune, școala auto, poliție

La miezul nopții, un minor a pus pe jar poliția din 2 raioane: Vezi ce a făcut

1157
(reînnoit 12:54 31.10.2017)
Un minor de 17 a ani din Zahareuca, Telenești, a decis să iasă la plimbare cu mașina unei școli de instruire a șoferilor. Polițiștii cu greu l-au oprit tocmai în municipiul Orhei.

CHIȘINĂU, 31 oct — Sputnik. În noaptea de 31 octombrie, în jurul orei 02:30, pe șoseaua din localitatea Zahareuca din raionul Telenești, un echipaj de patrulare a observat un automobil cu inscripția „Școala auto" ce se deplasa haotic. Imediat șoferul a fost somat să stopeze, însă acesta a refuzat și a continuat deplasarea cu viteză excesivă spre Orhei.

În timpul urmăririi pe o stradă din orașul Orhei, a intervenit încă un echipaj INP încercând să-l stopeze. Conducătorul auto nu s-a supus cerințelor. Deplasându-se pe contrasens, el a fost blocat de automobilele INP. Acesta a efectuat o manevră, avariind una dintre mașinile de patrulare.

Șoferul scos forțat din mașină s-a dovedit a fi un minor de 17 de ani, care nu dispunea de permis de conducere. Întrebat de inspectorii de patrulare, minorul a recunoscut că mașina a fost furată de la o spălătorie auto din Orhei unde lucrează.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Orhei pentru documentarea cazului.

1157
Tagurile:
scoala auto, spălătorie auto, conducător auto, minor, Inspectoratului de Poliție Orhei, Zahareuca, Telenești


Загрузка...