Angela Gonța

Angela Gonța caută un prinț, dar altul decât Filat. Iată de ce - FOTO

3841
(reînnoit 17:34 23.10.2017)
Angela Gonța caută un prinț, dar un prinț liber, nu ca Vladimir Filat sau ca Valerian Mînzat, care se află după gratii, ambii fiind condamnați la 9 ani de pușcărie.

CHIȘINĂU, 23 oct — Sputnik, Nicu Goncear. Nu știți vreun prinț?, îi întreabă Angela Gonța pe prietenii ei de pe facebook.

Angela Gonța a devenit atât de interesată să găsească un prinț după ce internauta Liliana GR a post pe pagina Angelei un colaj în care, pe de o parte, este surprinsă regina Spaniei, Letizia, într-o rochie înflorată, iar, pe de altă parte, Angela Gonța purtând o rochie asemănătoare.

Într-o altă postare, Liliana GR spune că rochia înflorată îi stă mai bine Angelei Gonța, decât reginei Spaniei.

"Aici regina Spaniei, Letizia, poartă o rochie de 50 de euro, să se vadă că nu haina îl face pe om. Și îmi pare că am văzut ceva similar la o femeie frumoasă de a noastră. Angela Gonta pe tine sta mai bine", scrie Liliana GR.

Angela Gonța caută un prinț
© Facebook / facebook
Angela Gonța caută un prinț

Afișarea acestui colaj pe pagina Angelei Gonța și anunțul făcut de aceasta că este în căutarea unui prinț au provocat discuții pe facebook.

Unul dintre internauți o întreabă de ce a încălțat pantof verzi, la care ea răspunde "De trecut nu fugi", făcând aluzie la trecutul PLD-ist al lui Vladimir Filat și al ei.

Un alt internaut o întreabă de ce la acest rol, la cel de prinț, nu s-ar potrivi avocatul Valerian Mînzat, care ea răspunde: "Precizez: nu știți vreun prinț… liber".

Deci jurnalista caută un prinț liber, nu unul încătușat, așa cum este Valerian Mînzat, și nici Vladimir Filat. Întâmplător sau nu, ambii au fost condamnați de către justiția din Republica Moldova la 9 ani de închisoare.

Este foarte posibil ca, atunci când a spus că este în căutarea unui "prinț liber" Angela Gonța să fi avut în vedere nu doar unul care nu face pușcărie, dar și liber în aspectul matrimonial, adică care nu este însurat, așa cum este avocatul Valerian Mînzat.

3841
Tagurile:
print, prinț, liber, puscarie, facebook, Valerian Mînzat, Angela Gonța, Vladimir Filat, regina Spaniei, Letizia, Spania
Birou

Avertismentul unui medic: Iată cum ne putem infecta cu noul coronavirus

204
(reînnoit 21:18 07.07.2020)
Medicul român Virgil Musta de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara a prezentat un nou scenariu în legătură cu transmiterea noului coronavirus.

BUCUREȘTI, 7 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Specialiștii atrag atenția că noul coronavirus se transmite acolo unde ne așteptăm mai puțin.

Mai exact, aceștia spun că există riscul de contaminare de la aerul condiționat, în special în încăperile în care sunt multe persoane.

Este vorba despre un studiu realizat de peste 200 de cercetători, transmis Organizației Mondiale a Sănătății.

Virgil Musta, medic la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, a explicat că particulele mici stau în aer mai mult timp față de cele mari, acestea coborând la sol și contaminând suprafețele.

”Există riscul să ne contaminăm pentru că, deși nu suntem în contact direct cu o persoană contaminată, în aer există riscul să fie aceste particule cu viruși”, a declarat Musta.

Medicul a precizat că la spitalul Victor Babeș din Timișoara a crescut numărul persoanelor infectate. Situația s-a schimbat în urmă cu cinci zile pentru că, în ultima lună, au avut doar un pacient pe zi nou infectat și un număr de 5-10 pacienți internați pe secție.

La ora actuală, în schimb, a crescut numărul de adresări la spital cu pacienți infectați.

Acum sunt 22 de pacienți internați și unul la terapie intensivă.

”Doi au decedat în cursul zilei de ieri. Nu avem asimptomatici”, a adăugat medicul.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

204
Tagurile:
medic, coronavirus, infectare
Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră
Tematic
Două scenarii anunțate de ONU pentru lume de după pandemia coronavirusului - detalii


Загрузка...
Postul Vamal Costești

Punctul de trecere a frontierei Costești-Stânca își reia activitatea: Detalii

26
(reînnoit 22:35 07.07.2020)
Autoritățile vamale ale Republicii Moldova și României informează cim va activa în continuare punctul de trecere Costești-Stânca.

CHIȘINĂU, 7 – Sputnik. Puntul de trecere a frontierei moldo-române „Costești-Stânca” își reia activitatea.

Autoritățile vamale din Republica Moldova și România au decis ca de mâine, 8 iulie, începând cu ora 08:00 să fie restabilit traficul atât pentru călători, cât și pentru transportatorii de mărfuri. Chiar și așa unele restricții de circulație impuse pe perioada pandemiei vor fi menținute.

De precizat că după redeschiderea PTF Costești-Stânca, s-a ajuns la un număr de 24 de puncte de trecere a frontierei de stat deschise.

Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal îndeamnă participanții la traficul transfrontalier să se informeze doar din surse oficiale despre condițiile de trecere a frontierei impuse în țările de destinație, inclusiv în cele de tranzit.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

26
Tagurile:
punct vamal, Costești-Stânca, Costeşti


Загрузка...