Bărbat cu cuțit - foto de arhivă

Au băut până și-au pierdut mințile, după care unul a pus mâna pe cuțit - VIDEO

124
(reînnoit 08:57 05.10.2017)
Un cuplu din Strășeni este suspectat de Poliție de comiterea unei crime grave la Șoldănești

CHIȘINĂU, 4 oct — Sputnik. Un tânăr de 21 de ani și concubina acestuia în vârstă de 32 de ani, din satul Sireți, raionul Strășeni, sunt suspectați de omorul unui bărbat de 63 ani. Poliția i-a reținut pe cei doi pe un termen de 72 de ore.

Serviciului de Gardă al IP Șoldănești a fost alertat în legătură cu acest caz în data de 30 septembrie. Bărbatul din satului Șestaci, Șoldănești, a fost găsit fără suflare în propria locuință. La cercetarea cadavrului, oamenii legii au constatat că acesta avea semne de moarte violentă sub formă de plagă în regiunea gâtului.

În urma investigațiilor s-a stabilit că, pe 30 septembrie 2017, suspecții împreună cu victima au consumat băuturi alcoolice, după care s-au luat la ceartă.

Lucrurile au degenerat, ajungându-se la crimă. Astfel, suspectul de 21 de ani, i-a aplicat victimei o lovitură cu cuțitul de bucătărie în regiunea gâtului, în urma căreia aceasta a decedat.

După comiterea crimei, suspecții au fugit de la locul faptei, fiind reținuți de polițiști pe 1 octombrie 2017.

Audiați de poliție, suspecții și-au recunoscut vina. Conform legislației în vigoare, aceștia riscă o de la 15 la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

124
Tagurile:
moarte violentă, cuțit, alcool, crimă, omor, Șoldănești, Strășeni
Tematic
Noi detalii în cazul femeii omorâte la Vadul lui Vodă
Crima din Strășeni se repetă. Omor săvârșit cu bestialitate de doi minori
Gelozia i-a luat mințile: Crimă înfiorătoare săvârșită de un bărbat din Glodeni


Загрузка...