Prepararea hamburgherilor

Cafenelele periculoase din Chișinău: Cum sunt otrăviți locuitorii Capitalei

236
(reînnoit 14:20 24.08.2017)
Angajații Poliției Chișinău au efectuat verificări în mai multe localuri din capitală: ce au depistat oamenii legii.

CHIȘINĂU, 24 aug – Sputnik. Polițiștii din Chișinău a întreprins controale într-un șir de cafenele din capitală. Pentru încălcările depistate de oamenii legii, proprietarii localurilor riscă amenzi în valoare de până la 15 mii de lei.

Ofițerii de investigare a fraudelor economice au verificat inopinat două cafenele din sectorul Buiucani.

Administratorii localurilor n-au putut prezenta actele de proveniență a mărfurilor și produselor depozitate în condiții insalubre, iar registrele aparatelor de casă și control nu erau completate conform legii. Totodată, au fost găsite mijloace financiare care nu erau contabilizate în mod corespunzător. La solicitarea polițiștilor de a prezenta contractele de muncă ale angajaților, s-a dovedit că administratorii nici nu le aveau.

În acest sens, factorii de decizie și persoanele angajate neoficial urmează a fi chestionate pentru stabilirea tuturor ilegalităților admise. Conform competenței legale, polițiștii vor sesiza instituțiile abilitate în domeniu pentru inițierea cercetărilor și luarea de atitudine. În capitală raidurile de acest gen continuă.

236
Tagurile:
persoane angajate neoficial, acte de proveniență, verificări inopinate, cafenele periculoase, condiții insalubre, Chișinău, Republica Moldova
Tematic
(VIDEO) Ai grijă ce bei: Otrava din magazine, turnată la pahar
Periculos. Aer otrăvit în cafenelele, restaurantele și barurile din Chișinău


Загрузка...