Poliția de frontieră

La beție, un ucrainean a emigrat în Moldova

65
(reînnoit 17:56 15.03.2017)
Un cetățean ucrainean în stare de ebrietate s-a ales cu dosar penal după ce a pătruns ilegal pe teritoriul Republici Moldova

CHIȘINĂU, 15 mart — Sputnik. Un cetățean ucrainean a fost reținut de către oamenii legii pentru trecerea ilegală a frontierei de stat. Bărbatul era în stare avansată de ebrietate.

Incidentul a avut loc pe data de 14 martie. Puțin după miezul nopții, inspectorul de serviciu din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră "Criva" a observat o persoane care înainta, pe jos, din Ucraina în Republica Moldova. La fața locului s-a deplasat grupul de intervenție. Astfel, polițiștii de frontieră au depistat pe direcția localităților Criva-Mamalîga un bărbat de 39 de ani, originar din regiunea Cernăuți, Ucraina.

Poliția de frontieră
© Sputnik/ Мирослав Ротарь

Persoana nu și-a putu justifica prezența în zonă. Cetățeanul ucrainean a fost escortat la sectorul de poliție pentru efectuarea cercetărilor adiționale.

Acesta a declarat ulterior că se afla în ospeție la o rudă din Mamalîga, dar în urma unor certuri a decis să revină în localitatea de baștină. Fiind însă în stare de ebrietate, s-a rătăcit la frontieră.

Polițiștii de frontieră au inițiat o cauză penală privind săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat. Ulterior, bărbatul a fost predat autorităților din Ucraina.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

65
Tagurile:
Criva-Mamalîga, fronteiră, ucrainean, ebrietate, beat, Moldova
Tematic
Moldovenii au pornit cu topoarele în zona de frontieră
Autoritățile de frontieră române procesează manual datele din pașapoarte
Ce făceau doi moldoveni înarmați în zona de frontieră

Загрузка...