Vlad Filat și Sanda Diviricean

Prima soție a lui Vlad Filat explică cum apar blocajele în cuplu

2338
(reînnoit 10:59 07.03.2017)
Prima soție a lui Vlad Filat, Sanda Diviricean, care este psiholog și psihoterapeut, explică cum apar blocajele în cadrul unui cuplu.

CHIȘINĂU, 6 mart — Sputnik. Prima soție a lui Vlad Filat, Sanda Diviricean, a scris pe blogul său despre cauzele care determină ”blocajele în cuplu”.

”Cred că la un moment dat, în mintea oamenilor noștri, s-a creat o percepție greșită a lucrurilor, o confuzie, o neînțelegere a unor legi universale. Fie au învățat din start greșit, fie au știut, dar au uitat, că partenerul este în primul rând sursa ta de energie, cel care te alimentează, te completează cu ceea ce tu nu ai”, a scris Sanda Diviricean pe pagina sa de Facebook.

  
Potrivit fostei soții a fostului premier, și bărbatul, și femeia înțeleg că ceva nu fac bine, dar pentru că e greu să-și vadă propriile greșeli, se concentrează pe greșelile celuilalt. Din acest motiv ar apărea blocajele în cadrul cuplurilor. Totodată, ea consideră că unii nici nu au șansa de a face propriile greșeli, ci repetă scenariile vechi ale familiilor în care au crescut.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

2338
Tagurile:
Blocaje, cuplu, Sanda Diviricean, Vlad Filat, Moldova
Tematic
Ce îl motivează pe Filat să fie optimist după gratii
În ce pușcărie se află acum Vladimir Filat

Загрузка...