mită

Fost polițist, reținut în flagrant la Basarabeasca chiar pe 23 februarie

154
(reînnoit 18:02 23.02.2017)
Oamenii legii au prins în flagrant un fost polițist în timp ce primea mită, chiar în ziua de 23 februarie

CHIȘINĂU, 23 feb — Sputnik. Ofițerii DGT „Sud" a CNA și procurorii anticorupție au reținut joi un angajat al Asociației Obștești „Uniunea Conducătorilor Auto din Republica Moldova", filiala Basarabeasca. Omul este bănuit de trafic de influență.

Potrivit denunțătorului, bărbatul, care este un fost polițist, ar fi pretins și primit 350 de Euro, susținând că are influență asupra unor persoane publice din cadrul Secției Înregistrare a Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto din Comrat, în vederea promovării probei practice a examenul auto și eliberarea ulterioară a permisului de conducere de categoria "B".

Suspectul a fost prins în flagrant în apropierea Consiliului Raional Basarabeasca. În urma percheziției corporale, banii transmiși sub controlul organului de urmărire penală al CNA au fost depistați în buzunarul hainei acestuia. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru trafic de influență. Potrivit legii, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de până la șase ani sau amendă în mărime de până la 4000 de unități convenționale — echivalentul sumei de 200 000 de lei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

154
Tagurile:
epoleți, 23 februarie, flagrant, reținut, Procuratura, CNA
Tematic
Ofițerii CNA au mai încătușat o avocată
Nimic din ce e omenesc nu-i este străin: polițist din Cahul reținut de CNA
Un angajat al Ministerului Justiției, săltat de procurori și ofițeri CNA


Загрузка...