Concurs de frumusețe

Ioniță a felicitat doamnele și domnișoarele cu 23 februarie - motivul te va uimi

310
(reînnoit 11:52 23.02.2017)
Expertul în economie și fostul deputat Veaceslav Ioniță a găsit în istoria noastră recentă un motiv frumos pentru a le felicita și pe doamnele și domnișoarele din Republica Moldova și România cu ocazia zilei de 23 februarie

CHIȘINĂU, 23 — Sputnik. Ioniță subliniază într-o postare pe facebook faptul că într-o zi de 23 februarie în România a fost organizat pentru prima dată un concurs național de frumusețe.

Este vorba despre anul 1929 — perioada României Mari, când actualul teritoriu al Republicii Moldova (fără regiunea transnistreană) făcea parte din componența acestui stat.

Veaceslav Ioniță a precizat că în acel an prima Miss România a fost aleasă Magda Demetrescu.

Expertul le-a felicitat cu această ocazie pe toate doamnele și domnișoarele: „Sunteți Frumusețea care ne copleșești zilnic!", declară Ioniță.

Postarea dânsului a fost comentată de fostul deputat Victor Stepaniuc. El a presupus că persoanele care au făcut serviciul militar în armata sovietică ar putea fi bucuroase că în acestă zi e sărbătoare și la români.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

310
Tagurile:
domnișoare, doamne, 23 februarie, concurs de frumusețe, România Mare, Felicitări, Români, Veaceslav Ioniță, Victor Stepaniuc, România
Tematic
23 februarie în Moldova: ce îi preocupă pe adevărații bărbați


Загрузка...