Valerian Mânzat Cristina Furdui

Iubita avocatului Valerian Mânzat a uitat Liubcik este la răcoare - FOTO

10497
(reînnoit 09:48 23.02.2017)
Iubita lui Valerian Mânzat, Cristina Furdui, a fost surprinsă într-un local public îmbrăcată într-o bluză inscripționată care îl ridiculizează pe Liubcik. Este de presupus că Cristina Furdui a recurs la acest gest fără să-și dea seama care poate fi semnificația lui.

CHIȘINĂU, 23 feb — Sputnik. Iubita lui Valerian Mânzat, Cristina Furdui, a fost surprinsă într-un local public purtând o bluză pe care era scris pe spate: "My man is a BOSS", adică bărbatul meu este bos, șef. Și asta în timp ce Liubcik este încarcerat în Penitenciarul numărul 13, unde, după cum spune avocatul acestuia, este distrus.

Pozele au fost publicate pe facebook de către bloggerul Veaceslav Balacci.

"BOSS" este un cuvânt des utilizat de către cei doi. Ei au o mașină de lux, de model Mercedes-Benz Geländewagen, de culoare albă, care are plăcuțe de înmatriculare "BOS 001".

Este adevărat că o altă mașină de-a lui Valerian Mânzat conține abreviatură Serviciului de Informații și Securitate "SIS 001".

Amintim că Valerian Mânzat a fost plasat pe un termen de 30 de zile în Penitenciarul nr. 13, care se află peste drum de biroul său de avocatură "Million Dollar Lawyer".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

10497
Tagurile:
Ridicol, avocat, Liubcik, Cristina Furdui, Valerian Mânzat
Tematic
Valerian Mânzat alias „Liubcic" este distrus în penitenciar
Magistraţii au decis ce va face în continuare avocatul Valerian Mânzat
Valerian Mânzat este cercetat pentru escrocherie?


Загрузка...