Carne de porc, vândută în stradă

Comerț ilegal cu carne de porc în Chișinău, chiar sub nasul Primăriei

184
(reînnoit 18:26 14.02.2017)
Primăria recidivează în neglijența sa criminală: carne vândută ilegal chiar sub nasul funcționarilor Capitalei, care sunt responsabili de combaterea acestor infracțiuni.

CHIȘINĂU, 14 feb — Sputnik. Acum două săptămâni, Sputnik Moldova a publicat o fotografie postată de membrul Consiliului Municipal Chișinău Ilian Cașu, care îi surprinde pe niște comercianți ce vând neautorizat carne de porc chiar sub nasul autorităților — pe șoseaua Hâncești, vis-a-vis de Direcția Generală Comerț, Alimentație Publică și Prestări Servicii a Primăriei Chișinău. Fotografia s-a bucurat de zeci de mii accesări pe toate cele trei pagini ale site-ului Sputnik Moldova, iar alte zeci de mii de oameni și-au exprimat revolta că în Capitala noastră europeană este posibil acest lucru.

"Am văzut de toate, dar asta chiar întrece orice măsură", titram atunci. Iată însă că la distanță de doar două săptămâni și câteva zile, situația se repetă de parcă ar fi fost trasă la indigo. Din nou, același consilier municipal Ilian Cașu postează o nouă fotografie, făcută exact în același loc — vis-a-vis de Direcția Generală Comerț, Alimentație Publică și Prestări Servicii a Primăriei Chișinău, unde precupeții vând iarăși ilegal carne de porc.

Ce e asta? Cred că cel mai exact răspuns la această întrebare este disoluția autorităților publice locale din Chișinău. Funcționarii de acolo sunt atât de preocupați de propriile interese și de propria chiverniseală, încât nu au timp pentru cele de serviciu, nici măcar să-și ridice privire și să privească pe geam, ca să vadă ce se întâmplă în orașul pe care îl gestionează. Nu mai au nici măcar o secundă ca să o dedice activității pentru care noi îi plătim.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

184
Tagurile:
porc, carne, comerț, ilegal, Direcția Generală Comerț, Alimentație Publică și Prestări Servicii a Primăriei Chișinău, Ilian Cașu, Chișinău
Tematic
Comerțul ilegal înflorește în Capitală: ce au găsit polițiștii de la Botanica
Chișinăul - raiul comerțului ilegal cu carne
Comerț cu droguri în preajma unei unități militare


Загрузка...