Valerian Mânzat

Valerian Mânzat alias „Liubcic" este distrus în penitenciar

1650
(reînnoit 16:58 09.02.2017)
Avocatul Valerian Mânzat a gustat din viața de după gratii, care s-a dovedit a fi mult mai puțin confortabilă decât luxul în care era obișnuit să viețuiască

CHIȘINĂU, 9 feb — Sputnik. Curtea de Apel Chișinău a menținut, joi, în vigoare decizia din 4 februarie a Judecătoriei Buiucani de a-l plasa pe Mânzat în arest preventiv.

După pronunțarea deciziei, avocatul lui Mânzat a declarat că acesta este deținut în condiții proaste și în frig. Totuși el a dat asigurări că clientul său rezistă, însă a adăugat că Mânzat este „distrus moral".

Apărătorul lui „Liubcic" a mai declarat că incidentul care a servit drept motiv pentru pornirea urmăririi penale pe numele clientului său este unul de natură civilă, invocând existența contractului, a bonului fiscal, precum și faptul că Mânzat ar fi întreprins acțiuni în vederea executării condițiilor contractuale.

Pe de altă parte, procurorul Mariana Botezatu a afirmat că nu există nici contract și nici cec, iar avocatul „glamuros" ar fi primit în două etape 20 de mii de euro pentru a urgenta aducerea în Moldova a soțului unei cliente, arestat în Rusia.

Valșerian Mânzat a fost reținut pe 2 februarie. În aceeași zi au fost percheziționate domiciliul, biroul și automobilele acestuia. Acesta este cercetat într-un dosar penal de escrocherie.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

1650
Tagurile:
distrus, Pușcărie, Condiții, Detenție, Arest, Valerian Mânzat, Moldova
Tematic
Magistraţii au decis ce va face în continuare avocatul Valerian Mânzat
Valerian Mânzat este cercetat pentru escrocherie?


Загрузка...