Aplicații SIS.

SIS dezvăluie câți cetățeni moldoveni fac parte din grupări teroriste

483
Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova a oferit pentru Sputnik date cu privire la numărul concetățenilor noștri care au relații cu organizații teroriste internaționale.

CHIȘINĂU, 23 ian — Sputnik. Serviciul de Informații și Securitate (SIS) al Republicii Moldova a prezentat informații despre numărul de cetățeni moldoveni care fac parte din organizații teroriste internaționale.

„În ceea ce privește cetățenii Moldovei — membri ai unor organizații teroriste internaționale, informăm că în vizorul instituției se află un număr destul de mare de persoane în privința cărora sunt întreprinse măsuri speciale de anchetă", au menționat responsabili din cadrul SIS.

Aceștia au subliniat că „în scopul neadmiterii pătrunderii și stabilirii pe teritoriul țării a membrilor, emisarilor sau a adepților organizațiilor teroriste, SIS împreună cu alte structuri abilitate întreprind măsuri complexe atât la frontieră, cât și în zonele de risc".

Reprezentanții SIS-ului au menționat importanța colaborării, a schimbului de informații și parteneriatului cu diferite platforme, organizații regionale și internaționale în contextul prevenirii și combaterii terorismului.

Serviciul de Informații și Securitate recurge constant la schimburi de date și informații cu partenerii din cadrul altor servicii de informații din exterior în scopul depistării cetățenilor moldoveni care, posibil, sunt implicați în activități teroriste ori au legătură cu acestea.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

483
Tagurile:
cetățeni moldoveni, organizații teroriste, teroriști, număr, combatere, SIS, Republica Moldova
Tematic
Acțiune de amploare a Procuraturii, SIS și Serviciului Vamal
Percheziţii de amploare efectuate de SIS. Câteva persoane au fost reţinute

Загрузка...