Doliu la şimnaziul în care a învăţat Cristina Parhomenco

Ar exista o legătură între omorul minorei şi jaful de la o bancă din Străşeni

834
(reînnoit 14:34 03.12.2016)
Majoritate membrilor acestui grup de tineri se află în evidenţa poliţiei. Toţi sunt adolescenţi cu probleme, care provin din familii dezorganizate.

CHIŞINĂU, 3 dec — Sputnik. O persoană din anturajul familiei Cristinei Parhomenco, omorâtă recent la Străşeni, afirmă că tinerii suspectaţi de jefuirea unei bănci din acelaşi oraş, care au fost reţinuţi de poliţie, ar avea legătură cu grupul din care fac parte presupuşii ucigaşi ai fetei.

După cum a comunicat „Komsomolskaya pravda v Moldove", majoritatea membrilor acestui grup de tineri se află în evidenţa poliţiei. Este vorba de adolescenţi cu probleme, care provin din familii dezorganizate.

Corpul neînsufleţit al Cristinei Parhomenco a fost găsit la Străşeni miercuri, după cinci zile de căutări. Poliţia suspectează patru adolescenţi de faptul că au ucis cu cruzime minora. Doi dintre aceştia au fost reţinuţi şi şi-au recunoscut vina.

Anterior, la 25 noiembrie, la Străşeni a fost jefuită filiala unei bănci. Atacatorii au rănit dintr-un pistol un angajat al serviciului de pază şi au furat trei mii de lei. În scurt timp a fost reţinut un suspect, care s-a dovedit a fi un narcoman de 33 de ani. Ulterior a fost reţinut şi alt bănuit, un localnic de 23 de ani.

Detalii îngrozitoare: adolescenta de la Strășeni, omorâtă de un grup de minori>>

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

834
Tagurile:
narcoman, omorât, bancă, jaf, minori, Strășeni
Тема:
Omorul adolescentei de la Strășeni: șoc și multe semne de întrebare (23)
Tematic
Ucigașii minori ai Cristinei veneau seară de seară la locul crimei
Omorul de la Strășeni: conducerea poliției locale, suspendată din funcție
Bărbații nu violează. După crima din Strășeni regret abolirea pedepsei capitale

Russian Woman va reprezenta Rusia la Eurovision 2021

83
(reînnoit 22:08 08.03.2021)
Cântăreața ruso-tadjică Manizha Sangin a câștigat în rezultatul votului publicului, în cadrul concursului desfășurat de care "Первый канал" (Primul Canal). La eurovizion ea va interpreta piesa "Russian Woman" (Femeia rusoaică).

CHIȘINĂU, 8 mart – Sputnik. Cântăreața Manizha Sangin (Manizha) va reprezenta Federația Rusă la Concursul Eurovision din acest an.

Cântăreața ruso-tadjică Manizha Sangin a câștigat în rezultatul votului publicului, în cadrul concursului desfășurat de care "Первый канал" (Primul Canal). La eurovizion ea va interpreta piesa "Russian Woman" (Femeia rusoaică).

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de MANIZHA (@manizha)

Printre concurenții din acest la concursul național din Federația rusă au mai fost duetul feminin "2Маши" (2Mașe), fondatorul și vocalistul grupului Therr Maitz, Anton Belyaev, și cântărețul DIY Manizha.

Grupul din Sankt Petersburg Little Big a fost invitatul special al spectacolului. Anul trecut, echipa trebuia să reprezinte țara cu compoziția UNO, care a devenit o adevărată senzație în Europa. Cu toate acestea, evenimentul a fost anulat din cauza noii pandemii de coronavirus. Fanii grupului au crezut până la urmă că artiștii vor participa la competiție, dar ei doar au transmis ștafeta lui Manizhe.

Mai multe detalii aflați pe site-ul ru.sputnik.md.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

83


Загрузка...

Ziua Mamei 2021: cele mai frumoase mesaje și urări

19
(reînnoit 20:08 08.03.2021)
Românii transmit, în fiecare an, cu prilejul zilei de 8 martie, cele mai frumoase și alese gânduri către iubitele, mamele, prietenele sau colegele lor. Iată câteva sugestii de mesaje care vor merge ”la țintă”.

BUCUREȘTI, 8 mart – Sputnik. În fiecare an, în ziua de 8 martie, se sărbătorește Ziua Mamei, prilej de urări și gânduri bune nu doar pentru femeile deosebite care ne-au dat viață și ne-au crescut, ci și pentru prietenele, colegele și iubitele din viața fiecăruia.

De 8 martie, bărbații și femeile trimit mesaje cu urări frumoase persoanelor de sex feminin din viața lor, dar, în special, mamelor.

Sputnik vine în ajutorul dumneavoastră și vă prezintă câteva mesaje frumoase care vor ajunge fix la inima celei mai importante persoane din viața fiecăruia dintre noi: mama.

”Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

”Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mamă! La mulţi ani””

”Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mamă!”

”Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”, scrie ziarulunirea.ro.

”În această zi specială, mă rog la Dumnezeu să te țină sănătoasă și puternică, fericită și liniștită și tot ce este mai bun să îți ofere ție, pentru că le meriți din plin. Măcar atât să pot face în semn de mulțumire pentru felul în care m-ai crescut, pentru că orice aș face simt că nu este suficient. La Mulți Ani, draga mea mamă!”, notează kudika.ro.

”La mulți ani, mamă! Ești cea mai specială și mai importantă femeie din viața mea, acum și pentru totdeauna. Te iubesc mult!”

”Mamă, azi este ziua ta specială și tot ceea ce vreau să îți spun este că te iubesc indiferent de ce a fost între noi de-a lungul timpului. La mulți ani!”

”Scumpa mea mamă, vreau să îți mulțumesc că ai fost alături de mine atunci când am avut nevoie și mi-ai dat curaj! La mulți ani, mamă!”

”Mamă, tu ești darul special pe care mi l-a făcut Dumnezeu. La mulți ani!”, notează totuldespremame.ro.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

19
Tagurile:
Felicitări, Urări, Mesaje, 8 Martie


Загрузка...