Reţeaua de socializare Facebook. Социальная сеть Фейсбук

Facebook va plăti o amendă usturătoare

72
(reînnoit 19:30 29.02.2016)
O instanţă de judecată a identificat nereguli crase în formularea de către Facebook a condiţiilor de utilizare a instrumentelor oferite utilizatorilor. Reţeaua de socializare va plăti o amendă usturătoare.

CHIŞINĂU, 29 feb – Sputnik. Facebook va trebui să plătească o amendă în mărime de 100 de mii de euro. Acesta este decizia unei instanţe de judecată din Germania, care a ajuns la concluzia că reţeaua de socializare încalcă drepturile consumatorilor, informează Russya Today.

Informaţia despre amenda aplicată reţelei Facebook a fost făcută publică de Centrul pentru protecţia drepturilor consumatorilor din Republica Federală Germană.

Potrivit hotărârii instanţei de judecată, începând cu anul 2012 regulile şi condiţiile de utilizare a reţelei Facebook nu ar fi oferit suficiente date despre nivelul până la care această companie poate să dispună de proprietatea intelectuală a utilizatorilor, în special fiind vorba despre materiale foto şi video, precum şi despre modalităţile de transmitere a acestora către terţi.

Chiar dacă reţeaua de socializare a făcut unele ajustări în formularea condiţiilor şi regulilor, instanţa de judecată din Berlin le-a considerat insuficiente.

72
Tagurile:
Facebook, Judecată, Reguli, Amendă, Germania
Tematic
Enigma hastag-ului #PlahotniucPremier apărut "subit" pe reţelele de socializare

Загрузка...