Фрукты

„Spune DA pentru SĂNĂTATEA TA!”, ediţia 2015, demarează la 11 octombrie

91
(reînnoit 18:14 12.10.2015)
La ediţia din acest an a campaniei „Spune DA pentru SĂNĂTATEA TA!” participanţii vor avea parte de consultaţii medicale gratuite despre alimentarea sănătoasă, o cursă de ciclism, bucate ecologice gustoase şi multă muzică.

CHIŞINĂU, 7 oct – Sputnik. Cea de a cincea ediţie a campaniei „Spune DA pentru SĂNĂTATEA TA!” va demara duminică, 11 octombrie, ora 11:00, la Complexul Turistic „Costeşti” din satul cu acelaşi nume, raionul Ialoveni, a anunţat serviciul de presă al CNAM.

Sursa a făcut publice următoarele detalii:

— Programul evenimentelor va începe cu târgul de alimente sănătoase „BioFest” şi cu un şir  de consultaţii medicale gratuite;

— La ora 11:10, sub podul de la Telecentru, va fi dat startul unei curse de ciclism pentru amatori, pe traseul Chişinău—Costeşti, care cuprinde 22 de kilometri;

— Între orele 12:00 şi 16:00, la Costeşti, participanţii la eveniment vor avea ocazia să ia parte la diverse jocuri şi competiţii sportive cu premii, exerciţii de fitness, flashmob-uri. În premieră, un bucătar-şef va demonstra cum să gătim sănătos cu alimente ecologice.

Toate activităţile menţionate mai sus vor fi însoţite de un program artistic cu participarea mai multor interpreţi şi formaţii autohtone.

CNAM mai informează că ediţia a cincea a campaniei „Spune DA pentru SĂNĂTATEA TA!” este desfăşurată în perioada octombrie—decembrie 2015. Acţiunea are drept scop informarea, motivarea şi educarea populaţiei cu privire la adoptarea unui mod sănătos de viaţă şi include mai multe componente, precum: alăptarea la sân, alimentaţia corectă şi echilibrată, modul activ de viaţă, evitarea deprinderilor dăunătoare, precum fumatul şi consumul de alcool.

 

91
Tagurile:
Bucate ecologice, Ciclism, Alimentaţie sănătoasă, Spune DA pentru SĂNĂTATEA TA, Campanie, CNAM, Costeşti, Ialoveni, Chişinău
Tematic
Fiecare a treia persoană în etate din Moldova se plânge de sănătate precară


Загрузка...