Justiție

Amendă usturătoare pentru o femeie din Rusia: Iată ce a făcut

151
(reînnoit 07:41 14.01.2020)
O femeie din districtul autonom Iamalia-Neneția din Federația Rusă urmează să achite o amendă usturătoare după ce a acuzat pe nedrept un bărbat că ar fi violat-o.

CHIȘINĂU, 14 ian - Sputnik. O locuitoare a districtului autonom Iamalia-Neneția a fost obligată să plătească o amendă de 105 mii de ruble și să facă tratament pentru dependența de droguri. Aceasta l-a acuzat pe nedrept pe un șofer de taxi de viol, după ce a înțeles că nu are bani pentru a plăti pentru călătorie, informează RIA Novosti.

Incidentul s-a produs în vara anului 2019. Potrivit oamenilor legii, o locuitoare din orașul Nadîm, aflată în stare de ebrietate, a folosit un serviciu de taxi, dar nu a plătit pentru asta pentru că nu avea bani. Șoferul a dus-o la secția de poliție, unde pasagera l-a acuzat pe șoferul de taxi de viol.

Ulterior, femeia le-a confirmat anchetatorilor aceste informații. Cu toate acestea, după ce au verificat informațiile, oamenii legii au aflat că denunțul este falsă. Astfel, ea însăși a devenit inculpată într-un dosar penal, care a ajuns în cele din urmă în instanță .

"Instanța, a fost de acord cu poziția procurorului de stat și a pedepsit-o cu o amendă de 105 mii de ruble", se arată în comunicatul procurorului.

În plus, judecătorul i-a ordonat femeii să urmeze tratament pentru dependența de droguri și reabilitare medicală și socială.

Anterior, anchetatorii au subliniat că femeia și-a recunoscut pe deplin vinovăția.

151
Tagurile:
viol, amendă
Tematic
Guvernul nu vrea să deschidă Cutia Pandorei? Aprobarea Convenției de la Istanbul, amânată


Загрузка...