închisoare

O moldoveancă riscă ani grei de închisoare în Federația Rusă: De ce este învinuită

442
(reînnoit 10:21 01.12.2019)
O moldoveancă în vârstă de 28 de ani este învinuită de trafic de droguri în proporții deosebit de mari în republica Karacevo-Cerkesia din Fedetația Rusă.

CHIȘINĂU, 1 dec - Sputnik. O cetățeană a Republicii Moldova riscă să petreacă ani grei după gratii, într-o închisoare din Republica Karacevo-Cerkesia din Fedetația Rusă. Femeia în vârstă de 28 de ani este acuzată că a pus la cale, împreună cu o cetățeană a Kazahstanului, o schemă criminală specializată în trafic de droguri.

Cele două inculpate ar fi comercializat stupefiante în orașul Kislovodsk, unde locuiau de mai mult timp. Femeile ar fi cumpărat droguri în proporții deosebit de mari de la un traficant din Republica Karacevo-Cerkesia, apoi le-ar fi distribuit clienților.  

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Прокуратура КЧР (@prokuratura_kchr)

În cele din urmă, poliția a destructurat gruparea criminală și le-a reținut pe cele două femei. Urmărirea penală în cazul celor două inculpate s-a încheiat, iar procurorii ruși au trimis dosarul în instanța de judecată. Inculpatele riscă până la 20 de ani de închisoare. 
442
Tagurile:
trafic de droguri, moldoveancă, Federația Rusă, închisoare
Tematic
Situație alarmantă: Laboratoare de droguri, depistate în Republica Moldova
Poliția le-a stricat distracția: Un grup de traficanți de droguri, reținuți - Video


Загрузка...