Vladimir Putin

Putin se va întâlni cu reprezentanții marelui business rusesc până la sfârșitul anului

91
(reînnoit 10:29 25.11.2019)
Întrevederea președintelui rus, Vladimir Putin, cu marile cercuri de afaceri rusești va avea loc la Kremlin, până la sfrâșitul acestui an.

BUCUREȘTI, 25nov – Sputnik. Întâlnirea președintelui Rusiei, Vladimir Putin, cu reprezentanții marilor cercuri de afaceri rusești ar putea avea loc până la sfârșitul acestui an, a declarat pentru RIA Novosti șeful Uniunii Industriașilor și Antrenprenilor din Rusia, Alexandr Șohin.

Vladimir Putin și Emir Kusturica
© Sputnik / Алексей Дружинин

„L-am întrebat când am primit premiul de stat: „Intenționăm să venim la Dumneavostră în vizită, Vladimir Vladimirovici. Va avea loc această întrevedere?”. “Desigur”, mi-a răspuns. Așadar, ne pregătim, a spus Șohin fiind întrebat dacă marile cercuri de afaceri planifică o întrevedere cu șeful statului, care are loc, de regulă, la sfârșitul anului.

Potrivit lui, subiectul întrevederii va fi stabilit de reprezentanții antreprenoriatului, mai ales că între timp s-au acumulat mai multe teme de discuții. Totodată, Șohin nu a numit data exactă a acestei întâlniri.

“De regulă, avem două părți de discuții – un deschisă, în sala Ekaterinskaya (Kremlin n.r.) și apoi o comunicare informală. Între timp se adună mai multe probleme, practic niciuna nu rămâne fără un răspuns. Mai mult decât atât, partea informală presupune un pahar de șampanie, cum s-ar spune, suntem în ajun de Revelion, însă la solicitarea mea de anul trecut va fi și un microfon. Ne vom expunem opinia toți”, a adăugat Șohin.
91
Tagurile:
intalnire, rusi, Oameni de afaceri, Putin


Загрузка...