Actorul rus Alexandr Cislov

A murit un actor rus, cunoscut pentru rolurile interpretate în filme de referință

1705
(reînnoit 18:01 29.08.2019)
La vârsta de doar 54 de ani, renumitul actor rus Alexandr Cislov a murit.

CHIȘINĂU, 29 aug - Sputnik. Actorul rus Alexandr Cislov a murit la vârsta de 54 de ani, informează RT, cu referire la serviciul de presă al Uniunii Cineaștilor Rusi.

"Astăzi am fost informați că actorul Alexander Chislov a murit", a declarat serviciul de presă.

Data și locul înmormântării nu se cunosc încă.

Alexander Cislov a jucat în filme precum ”O sută de zile înainte de ordin” (Сто дней до приказа), ”Goriacev și alții”(Горячев и другие), ”Tainele Petersburgului” (Петербургские тайны), ”Găinușa Porumbacă” (Курочка Ряба), „Hoțul” (Вор), „Legenda numărul 17” (Легенда номер 17), Omul din Viitor (Человек из будущего) și altele.

1705
Tagurile:
actor, a murit, Alexandr Cislov
Tematic
Un mare actor rus s-a stins din viaţă
A murit un mare actor rus
Spital COVUD-19

Kremlinul comentează numărul mare de infectări cu COVID în Rusia

23
(reînnoit 18:20 26.10.2020)
Potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui rus, situația va necesita eforturi susținute din partea autorităților federale și regionale.

CHIȘINĂU, 26 oct – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov a calificat situația cu privire la răspândirea noului coronavirus în Rusia drept gravă.

Potrivit lui Peskov, ea va necesita ”eforturi extrem de energice” din partea autorităților federale și regionale.

”Într-adevăr, fundalul este destul de complicat acum, forța principală a loviturii epidemice, cum s-ar zice, a revenit regiunilor, valul s-a îndreptat la est de Moscova”, a precizat Kremlinul.

Peskov a subliniat că capacitățile sistemului de sănătate, în particular, rezerva de paturi în spitale, de medicamente și mijloace de protecție permite ca situația să fie ținută sub control.

Vaccin împotriva COVID - 19
РФПИ и Центр имени Гамалеи

Purtătorul de cuvânt al șefului statului a adăugat că Putin primește toată informația despre situația legată de COVID-19.

În timp de 24 de ore, În Rusia a fost confirmat un număr record de 17 347 de cazuri de infectare cu coronavirusul SARS-CoV-2.

Cele mai multe cazuri noi de infectare au fost înregistrate la Moscova – 5224, Sanct-Petersburg – 715 și regiunea Moscova – 499. Cele mai puține cazuri au fost atestate în Cecenia – nouă, districtul autonom Iamalo-Neneţ – patru și doar un caz în Ciukotka.

În întreaga perioadă a epidemiei, în țară au fost înregistrate 1 531 224 de cazuri de îmbolnăvire, au murit din cauza complicațiilor 26 269 de persoane, s-au vindecat 1 146 096 de oameni.

În lume, numărul celor infectați este de aproape 43 de milioane, dintre care minimum 1,14 milioane au murit.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

23
Tagurile:
infectare, Kremlin, Rusia, COVID-19
Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră
Tematic
Important: Cum ne protejăm sănătatea de gripă și COVID


Загрузка...
Depuneri de flori la Ambasada Rusiei

În memoria victimelor atacului de la Dubrovka: Flori la Ambasada Rusă

27
(reînnoit 15:08 26.10.2020)
Cu optsprezece ani în urmă, la Centrul Teatral din Moscova a avut loc un atentat terorist, când pe scenă era jucat spectacolul muzical „Nord-Ost”.

CHIȘINĂU, 26 oct - Sputnik. În această dimineața, locuitorii Moldovei au adus flori la Ambasada Federației Ruse de la Chișinău, în memoria celor care au murit în atacul terorist de la Centrul Teatral Dubrovka, în anul 2002.

"Astăzi ne amintim de victimele monstruosului act terorist din Centrul Teatral Dubrovka, care a luat viața a aproape 140 de persoane, inclusiv femei și copii", a declarat Anatoli Loșakov, purtătorul de cuvânt al Ambasadei Rusiei în Moldova.

"Terorismul internațional nu poate fi justificat. Amintirea nevinovatelor victime ucise este sacră. Mulțumim tuturor locuitorilor Chișinăului și tuturor oamenilor de bună credință care au venit astăzi la zidul Ambasadei Ruse pentru a împărtăși tristețea și durerea pierderii noastre. Poporul moldovenesc s-a deosebit întotdeauna prin bunătate și receptivitate la durerea altora”, a spus diplomatul.

Atacul terorist de la Dubrovka, Moscova, a durat din 23 până pe 26 octombrie 2002: un grup de militanți înarmați conduși de Movsar Baraiev a atacat clădirea și a luat ostatici din rândul publicului care participa la spectacolul muzical „Nord-Ost” care avea loc la Centrul Teatral. Ca urmare a asaltului clădirii întreprins de luptătorii forțelor speciale, toți teroriștii au fost lichidați și majoritatea ostaticilor au fost eliberați. În total, conform datelor oficiale, aproape 140 de ostatici și-au pierdut viața.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

27
Tagurile:
ambasada rusa, atac
Tematic
Puțini cunosc aceste detalii despre Iosif Kobzon. Mărturisirea unui prieten apropiat


Загрузка...