Serghei Lavrov

Rusia: Serghei Lavrov s-a întâlnit cu reprezentanții marilor companii din SUA

116
(reînnoit 11:20 27.03.2019)
Reprezentanții marilor companii americane au discutat cu ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, despre relațiile între Rusia și SUA.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a avut o întrevedere cu un grup al membrilor Consiliului de Administrare, Camera de Comerț Americane în Rusia (AmCham), în funte cu președintele acestei organizații, Alexis Rodzianko, se anunță pe site-ul MAE de la Moscova.

La întâlnire au participat șefii reprezentanților unor companii precum “Johnson& Johnson”, “Caterpillar”, "Chevron", "ExxonMobil" și altele.

Printre subiectele centrale a discuțiilor au fost relațiile între Rusia și SUA, care trec printr-o perioadă complicată din cauza acțiunilor oficialităților de la Washington, punându-se accentul pe perspectivele cooperării economice.

Lavrov a menționat măsurile promovate în Rusia pentru îmbunătățirea mediului de afaceri, subliniind posibilitățile largi pe care economia rusă le oferă antrenprenorilor și investitorilor americani.

116
Tagurile:
intilnire, companii, Lavrov, SUA, Rusia
Tematic
Lavrov a anunțat disponibilitatea Rusiei pentru un dialog constructiv cu Statele Unite
Lavrov: Declaraţia „Zile numărate pentru Maduro” - Cuba și Nicaragua sunt următoarele
Lavrov: Venezuela se confruntă cu un amestec insolent în afacerile sale interne
Serghei Lavrov: Rusia este îngrijorată de legalizarea canabisului în unele țări
Serghei Lavrov: Federația Rusă nu se va aventura într-o cursă a înarmărilor


Загрузка...