Putin la întrevederea cu oamenii de afaceri

Putin a participat la o reuniune a reprezentanților marilor companii rusești

121
(reînnoit 18:37 14.03.2019)
Vladimir Putin a participat la o reuniune cu reprezentanții celor mai importante companii din Rusia.

CHIȘINĂU, 14 mart – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a participat la o întrevedere cu membrii consiliului director al Uniunii Industriașilor și Întreprinzătorilor din Rusia, la care au participat 29 de reprezentanți ai marilor companii, membri ai guvernului și președintele Băncii Centrale, Elvira Nabiullina.

Guvernul a fost reprezentat la reuniune de prim-vicepriministrul, ministrul Finanțelor, Anton Siluanov, vicepremierul Dmitri Kozak, ministrul Industriei și Comerțului, Denis Manturov și ministrul Dezvoltării Economice, Maxim Oreșkin.

De asemenea, au fost prezenți consilierul președintelui rus Andrei Belousov și președintele Uniunii Industriașilor și Antrenprenorilor din Rusia, Aleksandr Șohin.

Auditoriul a fost interesat inclusiv de probleme geopolitice, în special de relațiile Rusiei cu Japonia, Israel și Venezuela.

Întrevederea a avut loc în marja Săptămânii businessului rus. Agenția RIA Novosti și AIP „Rossia segodnia” au fost principalii parteneri media ai evenimentului.

121
Tagurile:
reuniune, Companii, Rusia, Putin
Tematic
Putin, sarcină importantă pentru FSB: Combaterea activă a corupției


Загрузка...