Vladimir Putin

Vladimir Putin: În prezent se decide cum va fi lumea de mâine

207
(reînnoit 15:43 01.11.2018)
Dezvoltarea civilizației, afirmă liderul de la Kremlin, ridică multe semne de întrebare.

CHIȘINĂU, 2 nov - Sputnik. Anume în zilele noastre se decide cum va arăta lumea de mâine, a declarat șeful statului la ședința plenară a Soborului mondial popular rus.

”Tema întrunirii de azi și ce mai mare parte a discuțiilor din aceste zile este consacrată dezvoltării civilizaționale a Rusiei, conștientizării rolului ei în organizarea modernă a lumii. Fără doar și poate, chestiunile respective au o consonanță foarte actuală. Într-adevăr, anume acum se decide cum va fi lumea în deceniile următoare”, a spus de la tribună Vladimir Putin, citat de RIA Novosti.

Potrivit președintelui rus, dilema principală poate fi formulată astfel - va fi o lume a monologului și a așa zisului ”drept al celui mai puternic”, sau una a dialogului și respectului reciproc. Nu mai puțin important este pe cât de armonios se vor îmbina inovațiile tehnice și  normele morale. ”Sunt mai multe întrebări decât răspunsuri”, a concluzionat liderul de la Moscova.

Organizația obștească internațională Soborul mondial popular rus a fost creată acum 25 de ani, în 1993. Din februarie 2009, în fruntea ei se află Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Preafericitul Kiril.

207
Tagurile:
declaratie, Putin, Rusia
Tematic
Putin: Rusia este gata să coopereze cu toți partenerii din Eurasia
Vladimir Putin despre ieșirea SUA din Tratatul INF: Vom fi nevoiți să răspundem simetric


Загрузка...