Vizita oficială a lui Vladimir Putin în India

Putin: Rusia și India sunt legate prin relații puternice de prietenie

75
(reînnoit 21:15 05.10.2018)
Purtătorul de cuvânt al președinției ruse, Dmitri Peskov, a confirmat telefonic pentru Sputnik că Vladimir Putin și Narendra Modi au semnat vineri un contract pentru livrarea sistemelor de apărare aeriană S-400, în marja vizitei președintelui rus la New Delhi.

CHIȘINĂU, 5 oct — Sputnik. Rusia și India au relații puternice de prietenie, a declarat vineri președintele rus Vladimir Putin.

"Suntem fericiți și chiar încântați să venim în India pentru că știm că aici ne aflăm într-un mediu de prietenie sinceră și cooperare de afaceri. Guvernul și popoarele noastre sunt de mult timp legate prin relații puternice de prietenie, respect reciproc și simpatie", a afirmat Putin la în New Delhi, după discuțiile purtate cu omologul său Narenda Modi.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președinției ruse, a confirmat telefonic pentru Sputnik că Vladimir Putin și Narendra Modi au semnat vineri un contract pentru livrarea sistemelor de apărare aeriană S-400, în marja vizita președintelui rus la New Delhi.

Официальный визит президента РФ В. Путина в Индию. День второй
© Sputnik / Михаил Климентьев
Официальный визит президента РФ В. Путина в Индию. День второй

 

 

75
Tagurile:
relatii bilaterale, purtator de cuvant, presedintele rus, declaratie, Narenda Modi, Dmirtri Peskov, Vladimir Putin, India, Rusia
Tematic
Peskov: Kremlinul este atent la evoluția ratei de popularitate a lui Putin
Putin se bucură de o încredere internațională mai mare decât Trump


Загрузка...