Il-20

Ministerul rus al Apărării a făcut publice detaliile prăbuşirii avionului Il-20 în Siria

182
(reînnoit 12:55 23.09.2018)
Reprezentantul Ministerului rus al Apărării a prezentat filmul evenimentelor care a dus la prăbuşirea avionului rusesc Il-20 în Siria.

BUCUREŞTI, 23 sept — Sputnik. Il-20 nu a reușit să ajungă într-o zonă sigură în timpul raidului israelian, pe 17 septembrie, deoarece statul israelian a furnizat Rusiei informații eronate despre locul în care urma să aibă loc lovitura, a anunțat duminică Ministerul Apărării al Rusiei.

"Un purtător de cuvânt al Israelului a declarat că țintele potențialelor atacuri israeliene au fost în nordul Siriei. Raidul avioanelor de luptă israeliene nu a fost efectuat în partea de nord a Republicii Arabe Siriene, ci în jurul Latakiei, un district occidental, în timp ce orașul Latakia se află pe coasta de vest a țării", a declarat Igor Konachenkov, purtător de cuvânt al Ministerului Apărării al Rusiei.

Tragedia a avut loc din cauza lipsei de profesionism și a neclijenței criminale de care au dat dovadă piloții aparatelor aeriene de vânătoare ale Israelului, au menționat reprezentnații Ministerului rus al Aprării. 

 

182


Загрузка...