Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, s-a întâlnit cu delegația congresmanilor americani sosiți la Moscova

Congresmanii americani, la Moscova - un senator explică ce caută

116
(reînnoit 08:54 04.07.2018)
Legislatorii americani au sosit la Moscova pentru a identifica niște căi de îmbunătățire a relațiilor între SUA și Rusia, a declarat senatorul Richard Shelby.

CHIȘINĂU, 4 iul — Sputnik. Delegația congresmanilor americani a sosit într-o vizită la Moscova nu pentru a acuza Rusia de ceva, ci pentru a stabili un dialog, a declarat președintele comisiei Senatului SUA pentru consignațiuni, republicanul Richard Shelby.

"Mă aflu aici nu pentru a aduce acuzații Rusiei sau ceva de genul acesta. Mă aflu aici pentru a încerca să  găsim căi de îmbunătățire a relațiilor. Un dialog larg și deschis, iar dvs ați utilizat termenul de "dialog", este unul util pentru noi toți și întreaga lume", a spus Shelby în cadrul unei întrevederi cu președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin.

Un grup de legislatori americani a sosit în Rusia pe 30 iunie și deja a avut un șir de întrevederi oficiale la Sankt Petersburg.

Vizita delegației parlamentare din SUA în Rusia a coincis cu perioada în care Moscova și Washingtonul se pregătesc de o întrevedere a președinților Vladimir Putin și Donald Trump. Anterior, capitala rusă a fost vizitată de consilierul de la Casa Albă pentru securitatea națională, John Bolton.

116
Tagurile:
ce cauta, congresmani americani, explica, Richard Shelby, Veaceslav Volodin, Moscova, SUA
Tematic
Ce trebuie să știe moldovenii când pleacă în Rusia
Juncker merge în SUA, fără prea mari speranțe: Trebuie să diminuăm nivelul tensiunilor


Загрузка...