Linia directă cu președintele Rusiei, Vladimir Putin

Putin: Acțiunile Occidentului împotriva Rusiei sunt contraproductive

86
Președintele Federației Ruse le-a propus partenerilor occidentali să se așeze la masa de negocieri și să elaboreze decizii adecvate pentru situația actuală.

CHIȘINĂU, 7 iunie — Sputnik. Acuzațiile necontenite făcute în adresa Rusiei creează o atmosferă de descurajare a Rusiei, a declarat joi, la Moscova, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în cadrul „liniei directe".

Vladimir Putin
© Sputnik / Михаил Климентьев

„Aceasta este o modalitate de a descuraja Rusia. De ce se procedează astfel? Rusia este considerată drept o amenințare, un concurent. Aceasta este o politică greșită. Trebuie să cooperăm, iar efectul va fi pozitiv", a menționat Putin.

Potrivit liderului de la Kremlin, în multe țări deja se vorbește la nivel politic despre necesitatea de a stabili relații pozitive cu Rusia.

„Mulți parteneri de ai noștri conștientizează actualmente acest lucru. Sper că în curând aceasta se va produce, că toți vor înțelege că acțiunile actuale din partea Occidentului sunt contraproductive", a spus șeful statului rus.

Totodată, Putin a menționat că „a sosit timpul să ne așezăm la masa negocierilor și să elaborăm schemele securității europene, adecvate pentru realitățile de astăzi".

86
Tagurile:
decizii adecvate, masa de negocieri, parteneri occidentali, contraproductive, actiunile Occidentului, Vladimir Putin, Rusia


Загрузка...