Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin

Peskov: Impunerea blocadei asupra unor astfel de țări ca Rusia este imposibilă

165
Politica sancțiunilor întreprinsă de Occident în raport cu Rusia nu corespunde așteptărilor contribuabililor din țările care au impus astfel de restricții comercial-economice.

CHIȘINĂU, 24 mai — Sputnik. O adevărată blocadă față de astfel de state precum Rusia, este imposibilă, și nici nu a existat, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, informează RIA Novosti.

„Impunerea unei adevărate blocade față de astfel de state precum Rusia, state cu impact în sistemul relațiilor diplomatice și politico-diplomatice internaționale, este imposibilă și nici nu a existat. Dar, evident, interesele economice, mai devreme sau mai târziu, vor prevala asupra presiunilor politice”, a declarat Peskov în marja Forumului Economic Internațional de la Sanct Petersburg.

Potrivit lui Peskov, atunci când anumite capitale recurg la sancțiuni față de Rusia, este evident că mediile de afaceri, adică principalii contribuabili pe seama cărora se ține statul, nu sunt încântate de aceste sancțiuni, deoarece ele contravin intereselor lor personale.

Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg din acest an se desfășoară în perioada 24 — 26 mai. AIȘ „Rossia segodnea", în calitate de partener informațional al Forumului, relatează pe site-ul său despre evenimentele cheie care au loc în cadrul evenimentului.

165
Tagurile:
blocada, sanctiuni, contribuabili, Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg, Dmitri Peskov, Sankt Petersburg, Rusia
Tematic
Duma rusă a votat pachetul de contra-sancțiuni
SUA ar putea impune sancțiuni împotriva „Nord Stream 2”
Comisia Europeană anulează sancțiunile SUA împotriva Iranului pe teritoriul UE
Noi sancțiuni împotriva Rusiei și declarația lui Erdogan


Загрузка...