Ambulanță

Focuri de armă într-un colegiu din Rusia: Agresorul s-a sinucis

70
(reînnoit 12:25 10.05.2018)
Studentul unui colegiu orașul Barabinsk, regiunea Novosibirsk, și-a împușcat un coleg, după care s-a sinucis.

CHIȘINĂU, 10 mai — Sputnik. Un caz îngrozitor a avut loc în dimineața zilei de joi într-un oraș din Rusia. Studentul unui colegiu din orașul Barabinsk a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost împușcat de un coleg.

La ora actuală, medicii îl operează pe studentul care a fost rănit la umăr. Alte două persoane au încercat să se salveze sărind pe fereastră și s-au ales cu fracturi, transmite RIA Novosti.

Guvernul regional a comunicat că un student de la filiala din Barabinsk a Colegiului Tehnologiilor de Transport din Novosibirsk și-a împușcat joi un coleg, în timpul orelor de curs, după care s-a sinucis. Nu au fost comunicate alte detalii. Guvernatorul interimar, Andrei Travnikov, și-a amânat plecarea programată anterior în raionul Ordân și a zburat la Barabinsk.

„Una dintre victime, care a fost împușcat în umăr, se află la momentul de față în sala de operații. Alți doi studenți s-au ales cu fracturi după ce au sărit pe geam. Starea lor este de gravitate medie", a comunicat reprezentantul Ministerului Regional al Sănătății.

Colegiul tehnologiilor de transport din Novosibirsk „N. A. Lunin" — una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din Novosibirsk, care a împlinit 95 de ani în decembrie 2017, pregătește muncitori de categorie superioară pentru Căile Ferate din Siberia de Vest. Colegiul are o filială în orașul Barabinsk. De-a lungul anilor, instituția a pregătit mii de muncitori pentru transportul feroviar.

70
Tagurile:
Novosibirsk, impuscat, sinucis, colegiu, focuri de armă, Barabinsk, Novosibirsk, Rusia
Tematic
Incendiu la un liceu din Chișinău. Ce s-a întâmplat cu elevii și profesorii


Загрузка...