Strângere de mână

Putin, „strângere de mână" exclusivă acordată ex-cancelarului german - Video

172
(reînnoit 10:22 08.05.2018)
Fostului cancelar german Gerhard Schroeder i s-a oferit un loc în primul rând la ceremonia de investire a lui Vladimir Putin la Kremlin și a primit o strângere de mână „exclusivă" din partea preşedintelui rus.

BUCUREŞTI, 7 mai — Sputnik, Doina Crainic. Luni, Vladimir Putin a fost investit pentru cel de-al patrulea mandat de președinte, iar fostul cancelar german Gerhard Schroeder s-a aflat printre oaspeții de onoare, potrivit RT.

Schroeder a fost unul dintre cei trei oameni cu care Putin şi-a strâns mâna după jurământ, printre aceştia fiind de asemenea Dmitri Medvedev, președintele Guvernului rus, și Patriarhul Kirill, liderul Bisericii Ortodoxe Ruse.

În timpul mandatului său, Schroder a fost un partizan ferm al apropierii dintre Germania și Rusia. A susţinut crearea unei conducte subacvatice directe prin Marea Baltică, care să ducă gazul rusesc direct în Germania, ocolind țările de tranzit.

După încheierea activităţii în funcția de cancelar, și-a continuat activitatea în cadrul conducerii superioare a companiei Nord Stream AG, întreprindere comună în care sunt implicate companii rusești și europene, care operează conducta.

172
Tagurile:
de mana, strangere, exclusiva, schroeder, atentie, putin, Rusia


Загрузка...