Su-25 BM la repetiția părții aeriene a Paradei Victoriei de la Moscova.

Putin a comparat Rusia cu pasărea Phoenix ce renaște din propria-i cenușă

74
(reînnoit 18:24 07.05.2018)
Luni președintele ales al Rusiei, Vladimir Putin, și-a preluat mandatul și a depus jurământul față de Patrie cu mâna pe textul Constituției țării.

CHIȘINĂU, 7 mai — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a comparat Rusia cu pasărea Phoenix ce renaște din propria-i cenușă, ce depășește în parcursul său istoric cele mai dificile momente și necazuri, păstrându-și totodată caracterul monolitic al poporului și societății

„De-a lungul istoriei sale de mai bine de o mie de ani, Rusia a trecut de mai multe ori prin perioade tulburi și de grele încercări și, de fiecare dată, renăscând ca pasărea Phoenix, a atins astfel de culmi care pentru alții ar fi fost imposibil de atins, iar pentru țara noastră, dimpotrivă, deveneau ca o nouă rampă de lansare, ca un nou jalon istoric pentru un salt și mai puternic înainte", a spus Putin în cadrul ceremoniei de inaugurare.

Șeful statului rus este convins că el și colegii săi vor reuși să obțină succese și un salt în dezvoltarea țării, deoarece „o echipă atât de puternică este capabilă să facă față oricăror probleme, chiar și dintre cele mai complicate".

Pe parcursul întregii istorii a Rusiei independente, Vladimir Putin a fost ales pentru a patra oară președinte al țării de către majoritatea covârșitoare a cetățenilor.

Actualul mandat al liderului rus va dura șase ani, până în 2024, când în Federația Rusă vor avea loc următoarele alegeri prezidențiale.

74
Tagurile:
renaște din cenușă, pasărea Phoenix, istoria Rusiei, președintele rus, mandat, jurământ, Vladimir Putin, Rusia
Tematic
Premieră: Cu ce a surprins Putin publicul la ceremonia de inaugurare
Ceremonia inaugurării președintelui ales al Federației Ruse, Vladimir Putin


Загрузка...