Nastasya Samburskaya pe patul de spital

Samburskaya, pe patul de spital, cu numeroase traumatisme

613
(reînnoit 09:25 04.05.2018)
Nastasya Samburskaya a postat o imagine în care se află pe patul de spital, având numeroase traumatisme. Reacția fanilor.

CHIȘINĂU, 3 mai — Sputnik. Actrița și prezentatoarea TV, Nastasya Samburskaya, și-a speriat fanii după ce a publicat pe Instagram o poză în care se află pe patul de spital, cu numeroase traumatisme, comentariul care însoțește imaginea sugerează că această ar fi fost bătută. Totuși, un mesaj publicitar la sfârșitul postării i-a determinat pe internauți să se îndoiască de autenticitatea situației.

Cine avea nevoie de acest lucru? Poate e o răzbunare pentru emisiunea „Revizorro". Comitetul de Investigații desfășoară ancheta. Brățara de pe mână e a celor de la @agnes.waterhouse, se spune în comentariul scris de Samburskaya.

 

Fanii Nastasyei Samburskaya i-au dorit vedetei o însănătoșire grabnică și au cerut ca agresorilorii să fie găsiți.

"Sărmana fetiță! Pentru ce? Cine a îndrăznit să facă acest lucru? Însănătoșește-te cât mai repede și povestește-ne despre tine și această situație oribilă", a scris maryme_5.

Totuși, unii au observat că la sfârșitul postării prezentatoarea a făcut publicitate brățării, iar o bună parte a utilizatorilor nici nu au observat acest lucru. "Îmi place când se face publicitate brățărilor, era să am infarct", a scris e_nikulina2707.

Abonații din Instagram i-au cerut Nastasyei să nu mai glumească despre traumatisme. "O glumă tâmpită, am o astfel de brățară, dar nu poți face astfel de glume", a menționat utilizatorul liya.braga.

Internauții care sunt convinși că actrița este machiată s-au pus pe glume. Unii s-au dat cu părerea că în acest fel ea arată "foarte sexy".

Samburskaya este prezentatoarea emisiunii "Revizorro". Actrița este și una dintre cele mai populare vedete de pe Instagram în Rusia, având peste 9,3 milioane de abonați.

613
Tagurile:
prezentatoare TV, actrita, fotografie, fani, traumatisme, spital, Instagram, Nastasia Samburskaya, Rusia
Tematic
Incredibil: Buzova, în rochie de mireasă, se plânge că bărbații o ignoră - Foto
Imagini incendiare: Buzova, aproape goală, în brațele lui Kirkorov - Video


Загрузка...