Lansare de rachete de către flota rusă asupra obiectivelor grupărilor teroriste care luptă în Siria

Flota rusă a Mării Negre - o nouă navă puternică cu rachete de croazieră

318
(reînnoit 09:05 23.04.2018)
Nava de mici dimensiuni (MRK) „Vishniy Volochek”, dotată cu rachete de croazieră cu rază lungă de acțiune Kalibr, va fi transmisă marinei ruse pe 30 aprilie.

CHIȘINĂU, 23 apr — Sputnik. Nave mici de rachete, proiectul 21631, construite din 2010 la „Uzina Zelenodolsk A.M. Gorky” pentru Flota Militară Rusă, sunt nave multifuncționale din clasa "râu-mare", echipate cu cele mai moderne exemplare de artilerie, rachete, anti-sabotaj, antiaircraft și arme radio-tehnice. Destinația navei este paza și protecția zonei economice a statului.

”Finalizarea lucrărilor privind revizuirea principalei instalații electrice și ordinea de livrare a comenzii va avea loc pe 30.04.2018", — se menționează în raportul financiar anual al „Uzinei Zelenodolsk A.M. Gorky”.

Potrivit raportului, în 2017 instalația realizată în cadrul lucrărilor de substituție a importului pentru finalizarea motorului diesel CHD622V20 și a sistemelor de răcire.

În luna februarie, șeful Departamentului Apărării al Federației Ruse pentru Asigurarea Ordinelor de stat de livrare a navelor și armamentelor marine, Pavel Pechkovskii, a spus că „nava urma a fi livrată anul trecut". "Dar, în legătură cu punerea în aplicare a măsurilor de substituire a importurilor, ne așteptăm să fie livrată acum. Cred că în luna martie, Marina va primi o nouă unitate de luptă”, spunea Pechkovsky.

"Voshniy Volochek" este a șasea navă din seria modernizată "Buyan-M", construită pentru Flota Mării Negre a Rusiei. Navele din acest proiect au capacitate de deplasare sporită și sunt echipate cu cele mai noi arme de rachete cu rază mare de acțiune, de mare precizie — sistemul universal de rachete "Kalibr-NK", destinat distrugerii țintelor marine și de coastă. În total, conform informațiilor de la Uzină, în 2017 la întreprindere se construiau 22 de nave și bărci.

318
Tagurile:
nave militare, instalatii, rachete, Artilerie, arme, raport, import, Moscova, Rusia
Tematic
Două rachete de croazieră americane au ajuns în Rusia
Rogozin: Rusia ar putea sista livrarea motoarelor de rachetă către SUA
Ce sancțiuni economice ar putea adopta Rusia împotriva SUA
Rusia: SUA creează laboratoare microbiologice în apropierea frontierelor noastre
Ambasadorul rus la ONU, declarație șocantă despre un posibil război între Rusia şi SUA


Загрузка...