Ministerul Afacerilor Externe de la Moscova

Moscova răspunde amenințărilor lui Trump

713
(reînnoit 15:46 11.04.2018)
Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a reacționat la mesajul lui Donald Trump, în care acesta previne Rusia să fie gata de atacurile cu rachetă ale SUA asupra Siriei.

CHIȘINĂU, 11 apr — Sputnik. Rachetele „inteligente” ale SUA, despre care vorbește președintele Donald Trump, ar putea distruge toate probele legate de utilizarea armelor chimice în Siria, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Maria Zaharova.

Anterior, Trump a scris pe Twitter că Rusia ar trebui să fie pregătită de atacurile asupra Siriei cu rachete "drăguțe și inteligente".

"Rachetele inteligente ar trebui să zboare în direcția teroriștilor, nu a unui guvern legal, care de câțiva ani luptă cu terorismul internațional pe teritoriul său", a scris Zaharova pe Facebook.

"Inspectorii OPCW au fost preveniți că acum rachetele inteligente vor distruge toate dovezile legate de utilizarea armelor chimice? Sau toată această stratagemă urmărește ștergerea oricăror urme cu ajutorul atacurilor cu rachete inteligente, pentru ca inspectorii internaționali să nu mai găsească nicio dovadă?", a adăugat ea.

713
Tagurile:
răspunde, amenințări, Trump, Moscova, SUA
Tematic
Israelul acuză Siria de utilizare a armelor chimice
Putin-Merkel: Despre Siria, Donbas și Nord Stream 2


Загрузка...